Tânărul care a pus cuțitul la gât unui taximetrist, acuzat de TÂLHĂRIE...

Tânărul care a pus cuțitul la gât unui taximetrist, acuzat de TÂLHĂRIE după dezvăluirea PRESSALERT.ro despre decizia scandaloasă a procurorului de caz

0
DISTRIBUIȚI

darius ristea talharie taximetrist

La 24 de ore după ce PRESSALERT.ro a prezentat pe larg decizia scandaloasă a procurorului Mărioara Sandu în cazul tânărului care a pus cuțitul la gâtul unui taximetrist, a fost schimbată încadrarea juridică a faptelor.


Vă reamintim că Darius Ristea, în vârstă de 18 ani, a recunoscut faptul că l-a tâlhărit pe șofer și că și-a premeditat fapta, dar procurorul l-a acuzat de furt și a considerat că nu reprezintă un pericol social pentru ordinea publică, hotărând să nu-l prezinte cu propunere de arestare preventivă instanţei. La expirarea ordonanţei de reţinere, tânărul a fost eliberat, dar a fost din nou ridicat de cei de la Investigaţii Crimiinale, fiind pus sub acuzare şi arestat pentru o altă tâlhărie comisă asupra unui alt taximetrist.

Astăzi, au continuat cercetările în dosarul atacului de sâmbătă noaptea, agresorul fiind confruntat cu victima. Ulterior, i-a fost schimbată încadrarea faptei din furt calificat în tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.