Taximetrist din Timișoara, AMENINȚAT cu cuțitul și lăsat fără mașină de un...

Taximetrist din Timișoara, AMENINȚAT cu cuțitul și lăsat fără mașină de un client periculos UPDATE Cine este autorul jafului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

IMG_1099

Noapte de groază pentru un taximetrist din Timișoara. Acesta a rămas fără mașină după ce a fost amenințat cu un cuțit de un bărbat.

Imediat după miezul nopții taximetristul a primit o comandă și s-a îndreptat spre bulevardul Dâmbovița din oraș. De acolo l-a luat pe un bărbat și s-au îndreptat spre Calea Șagului. În apropiere de destinație, clientul a scos un cuțit și a început să îl amenințe pe taximetrist.

Șoferul nu a fost rănit pentru că a ieșit imediat din autoturism să ceară ajutor. Când a văzut mașina goală, clientul s-a urcat la volan și s-a îndreptat spre localitatea Peciu Nou.

Rămas fără mașină și telefon, taximetristul a sunat la 112 de la o benzinărie aflată în zonă. Polițiștii Secției 4 Timișoara au plecat pe urmele tâlharului, însă au găsit doar mașina abandonată pe raza localității Peciu Nou. Aceștia continuă investigațiile pentru a-l prinde pe bărbat.

UPDATE Potrivit polițiștilor, taximetristul, în vârstă de 45 de ani a fost tâlhărit de un tânăr de 18 ani. Mașina a fost găsită abandonată într-un șanț pe raza comunei Peciu Nou, la câteva ore de la comiterea faptei. Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


„Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au stabilit că tânărul l-ar fi ameninţat cu un cuţit pe şoferul de taxi, ar fi sustras autoturismul pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, iar pe raza comunei Peciu Nou ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un şant. La câteva sute de metri depărtare de autoturism, poliţiştii au găsit portmoneul şoferului şi cuţitul despre care există suspiciuni că ar fi fost folosit de tânăr”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș. Tânărul este bănuit şi de furtul a 300 de lei din portmoneul şoferului şi a unei tablete din autoturism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.