Teo Milea lansează „A new Beginning”, un album pentru pian şi flaut:...

Teo Milea lansează „A new Beginning”, un album pentru pian şi flaut: Când are loc următorul concert

0
DISTRIBUIȚI

teo mileaMuzicianul timişorean Teo Milea, care a reuşit să cucerească inimile melomanilor cu albumul său de debut „Pe clape albe … şi negre“, susţine un concert extraordinar la Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul, ocazie cu care melomanii vor putea asculta în premieră absolută, materialul compus pentru pian și flaut „A New Beginning”.

„În drumul spre lucrări simfonice am ales să fac pași mici, cu dăruire totală, așa cum v-am obișnuit. Prietenia veche alături de Ionuț, un flautist cu un talent deosebit, care își deschide sufletul către public prin fiecare notă, m-a convins că noul început pe care și-l dorea, dincolo de lumea muzicii clasice, este și începutul meu în lumea în care pianul alături de flaut împart o scenă. Va fi unica ocazie în care acest material se va asculta Prin Banat, în Timișoara, de aceea vă invit, alături de toți prietenii voștri, să pornim împreună în povestea unui nou început, spune muzicianul. După apariţia albumului săui de debut, muzicianul născut în Chişineu Criş a susţinut o serie de concerte atât în ţară cât şi în străinătate, printre acestea din urmă numărându-se recitaluri în sediul Comandamentului NATO din Bruxelles, sau ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice, la care participă peste 90 de ţări, găzduită la Nurnberg.


După ce anul trecut, compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul timişorean a avut parte de o nouă recunoaştere peste Ocean, albumul său de debut câştigând locul secund în topul „Album of the Year“, alcătuit de specialiştii postului de radio american. La începutul lunii martie Teo Milea a susţinut două concerte la The Note Pub care au pregătit lansarea următorului său material discografic, Open Minds, care va fi lansat în data de 1 octombrie.

De la lansarea albumului artistul a concertat în țară, dar și în Austria, Belgia, Germania, Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI. „Când ai ocazia să cânți o muzică scrisă pentru tine și pentru instrumentul alături de care ai crescut, viața capătă o altă dimensiune, iar gândul că publicul abia așteaptă să fie martor la lansarea materialului, îmi dă curaj să pornesc încrezător pe noul drum. Muzica, prin natura ei, apropie oamenii! Vă mulțumesc că veți fi alături de mine și de Teo, în acest nou început”, spune Ionuț Cădariu, care va cânta alături de Teo Milea în cadrul evenimentului care va avea loc în 12 iunie, de la ora 22. Intrarea la acest concert este liberă.

Foto: Flavius Neamciuc

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.