Timișorenii Andreas și Theodor, singurii români care fac parte din cel mai...

Timișorenii Andreas și Theodor, singurii români care fac parte din cel mai cunoscut cor de băieți din lume, cântă în deschiderea finalei Eurovision. Cum i-a lăudat Călin Goia de la Voltaj VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

calin goia

Finala Eurovision 2015, cel mai mare concurs muzical din lume, va avea loc în această seară, pe scena Wiener Stadhalle din Viena. Membri trupei Voltaj, care reprezintă România la prestigioasa competiție muzicală, nu sunt singurii români care vor urca pe scena din capitala Austriei. Alături de ei se vor afla și doi frați din Timișoara, Andreas și Theodor, care sunt singurii români care fac parte din cel mai cunoscut cor de băieți din lume, Wiener Sangerknaben.

Corul de băieți al Vienei va cânta în show-ul de deschidere al finalei Eurovision 2015, alături de Conchita Wurst, „femeia cu barbă”, câștigătoarea Eurovision 2014, și alți interpreți. În urmă cu două zile, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, le-a transmis un mesaj românilor prin intermediul unui filmuleț postat pe YouTube. Călin Goia s-a filmat alături de Răzvan Schinteie, băiețelul de 12 ani care apare în videoclipul piesei „De la capăt” cu care Voltaj va reprezenta România la Eurovision, dar și de Theodor și Andreas.

1610940_10155666465710624_176999466400964862_n

„Dragii mei, suntem la Viena.


Mai avem aici o poveste interesantă, sunt aici lângă mine doi băieți care au procedat invers. Și-au lăsat ei părinții acasă și au venit la Viena și ne fac mândrii că suntem români, pentru că ei sunt singurii români din corul de băieți al Vienei. Vor performa în deschiderea marii finale a Eurovisionului și ne vom vedea la sală. Așa că dacă tot ne-am strâns atât de mulți români frumoși la Viena, trebuie să susținem România. Hai România!”, a spus Călin Goia.

Finala Eurovision 2015 din această seară va fi transmisă în direct de Televiziunea Română de la ora 22.00. Trupa Voltaj și regizorul Sabin Dorohoi fac echipă pentru a transmite un mesaj cu totul special pe scena Eurovision: drama copiilor lăsați acasă de părinții nevoiți să lucreze în străinătate. Piese „De la capăt”, care va reprezenta România, a fost montată pe imaginile scurtmetrajului de success „Calea Dunării/Way of the Danube”, în care actor principal este Răzvan Schinteie, care interpreta rolul lui Ionuț, un băiețel abandonat de părinți în grija bunicului, pentru ca ei să plece la muncă în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.