Timișorenii care locuiesc pe mai multe străzi din zona Calea Șagului, REVOLTAȚI...

Timișorenii care locuiesc pe mai multe străzi din zona Calea Șagului, REVOLTAȚI de craterele din asfalt lăsate de firma care reabilitează rețeaua de canalizare FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2106502212">

strada musicescu

Nervi întinși la maxim pentru timișorenii care locuiesc pe mai multe străzi din zona Calea Șagului, în spatele Pieței Doina. Totul pentru că, de câteva luni, își distrug mașinile în craterele din asfalt lăsate de firma care a început lucrările de decopertare și spargere a asfaltului. Vorbim de străzile Intrarea Plantelor, strada Mureș, în fața Complexului Doina, și o parte din strada Musicescu, unde Aquatim a demarat lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare cu bani de la Uniunea Europeană.

„Firma care reabilitează rețeaua de canalizare în zona Calea Șagului a început lucrările prin decopertarea și spargerea asfaltului, lăsând șanțuri și gropi. Accesul locatarilor pe străzile mai sus menționate fiind aproape imposibil, mai ales pentru posesorii de mașini. Pe lângă faptul că au distrus spațiile verzi, au tăiat pomi, aceste lucrări par a fi făcute în bătaie de joc. Am făcut nenumărate sesizări către primărie și domnului primar Robu, acestea rămânând fără răspuns”, ne-a semnalat un cititor PRESSALERT.ro.

Mai mulți locatari îi dau dreptate timișoreanului nemulțumit care ne-a semnalat această situație. Cosmin Chihaia locuiește pe strada Musicescu, nr. 3, și spune că nici măcar nu poate să intre cu mașina pe stradă din cauza craterelor din asfalt. „Muncitorii au început să sape în toamna anului trecut, erau niște gropi uriașe. În urmă cu două luni, la insistențele locatarilor, au betonat. Este bătaie de joc ce se întâmplă, copiii nu au unde să se joace, se pot accidenta în aceste gropi”, ne-a povestit nemulțumit Cosmin Chihaia. O altă timișoreancă ne-a spus că au fost distruse și trotuarele, dar și o parte din spațiile verzi.

poza 2 (3)

Pe de altă parte, reprezentanții Aquatim au anunțat, în luna februarie, înainte de a începe lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Intrarea Plantelor și pe strada Mureș, pe tronsonul cuprins între străzile Hărniciei și Gavril Musicescu, că au obținut documentele necesare pentru închiderea circulației rutiere pe aceste străzi pe perioada de execuție.

„Suntem conştienţi că lucrările de șantier au un impact negativ asupra populaţiei din zona respectivă, dar, trebuie să menționăm că astfel de investiţii se fac în beneficiul cetăţenilor. Probabilitatea apariţiei avariilor ulterioare la reţeaua de canalizare va fi foarte mică. După reabilitarea reţelelor subterane, în zona respectivă se vor reamenaja străzile. Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente, recomandăm șoferilor să parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pietonilor să traverseze doar pe podeţele special amenajate, pe străzile în lucru”, anunțau reprezentanții Aquatim.

3 COMENTARII

  1. Ar trebui sa va intereseze si banditismul practicat de infractorii de la Ingerii Galbeni si taxele exorbitante (888lei) pentru deblocarea autoturismelor parcate in diverse parcari private din oras.
    A facut cineva vreo ancheta asupra temeiului legal in virtutea caruia actioneaza acesti hotomani prin blocarea unui bun privat (autoturism) si la cuantumul „amenzilor” aplicate?

  2. Mergeti si pe str. Magnoliei (strada facuta „de la zero”) si vedeti cum arata lucrarea (vedeti nivelul troutuarelor fata de teren si fata de constructiile existente in zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.