Timișorenii, invitați să facă mișcare în aer liber, în parcarea Iulius Mall....

Timișorenii, invitați să facă mișcare în aer liber, în parcarea Iulius Mall. Ce eveniment sportiv are loc în premieră la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

fitness

Timișorenii pasionați de mișcare, care au cel puțin 18 ani, sunt așteptați să participe la un eveniment sportiv organizat în premieră în orașul de pe Bega. Este vorba despre „Army Boot Camp”, care va avea loc în data de 16 mai în parcarea Iulius Mall Timișoara, una dintre ideile de bază ale acțiunii fiind promovarea sportului în aer liber.


Evenimentul este oferit de un centru de fitness din oraș, care a inițiat acțiunea mai ales pentru că ideea de mișcare în aer liber câștigă din ce în ce mai mulți adepți în Timișoara, dovadă fiind și numărul mare de participanți la ultimele manifestări sportive din oraș.

Astfel, în data de 16 mai, timișorenii pot participa gratuit la manifestare pentru a-și testa forțele în mai multe reprize, ce presupun diferite tipuri de exerciții. Cei interesaţi se pot înscrie telefonic sau online, fiecare antrenor implicat în competiţia Army Boot Camp formându­­­­­­­­­-şi o echipă de câte zece „soldaţi”. Startul se va da la ora 9.00, cu încălzirea, iar programul zilei va continua până după ora 14.00, când va începe cea de-a patra competiţie-surpriză

Ȋn paralel, în intervalul orar 10.00 – 14.00, se va desfăşura un cycling marathon, care, la rândul său, va avea patru reprize. Tot programul se va desfăşura în exterior, în perimetrul Iulius Mall Timişoara. Participanții vor fi recompensați și cu premii pentru efortul depus. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0356 100 671.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.