Un bărbat de 46 de ani, acuzat că a violat două fetițe,...

Un bărbat de 46 de ani, acuzat că a violat două fetițe, lăsat în libertate de judecători, până la finalizarea anchetei. Ce explicație șocantă ar avea procurorii UPDATE Cum vor fi ajutate micuțele

1
DISTRIBUIȚI

viol-1396431322Un bărbat de 46 de ani, este cercetat în stare de libertate după ce a violat două copile, de 9 și 11 ani. Fetele au fost obligate să îi facă sex oral, în mașină, însă după ce a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și prezentat ulterior Judecătoriei Timișoara cu propunere de arestare preventivă, individual a fost trimis acasă. Neoficial, PRESSALERT.ro a aflat că procurorii au concluzionat ca fetele nu ar fi fost silite. Măsura e bizară având în vedere că în conformitate cu Codul Penal se sancționează actul sexual cu un minor mai mic de 13 ani.

Pe 5 mai, polițiștii din Șandra a fous sesizați că pe data de 3 mai, două minore de 9 și 11 ani, ar fi fost obligate să facă sex cu un bărbat de 46 de ani, în mașina lui.


Individul a fost reperat de Poliție. Gheorghe Zaharia este consătean cu familiile fetelor. Copilele, care provin din familii dezorganizate sunt în stare de șoc.

UPDATE Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Timiș spun că s-au autosesizat în acest caz. ”Ne-am autosesizat cu privire la acest caz, iar colegii mei au ținut legătura cu asistenta socială din localitate  deoarece fetele erau încă la Parchet. Zilele acestea urmează să se deplaseze la Șandra o echipă de la Serviciul de Prevenție și Intervenție în Urgență pentru a evalua cazul și situația familială a familiei. Am informat-o și pe asistenta socială, și vom informa și familia: le oferim servicii de consiliere psihologică. Cei de la SPIU vor merge să discute cu fetele și cu familia, iar apoi, dacă e nevoie de consliere etc., fetele vin la Direcție, consilierea făcându-se la noi la sediu”, a declarat Smaranda Marcu, purtătoarea de cuvânt a Direcției pentru Protecția Copilului Timiș.

 

1 COMENTARIU

  1. Cum spuneti „daca ” e nevoie de consiliere psihologica?
    Cat despre lasarea in libertate a unui monstru cu chip de om, e strigator la cer!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.