Un polițist a refuzat o ȘPAGĂ de 250 de euro, oferită pentru...

Un polițist a refuzat o ȘPAGĂ de 250 de euro, oferită pentru a face uitat un dosar penal. Ce va păți mituitorul

1
DISTRIBUIȚI

spaga euro

Un poliţist din Timiş a refuzat 250 de euro oferiţi drept mită. Este vorba de un agent din cadrul Secţiei 1 Timişoara. Acesta a sesizat ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie care au efectuat flagrantul, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză.
”În fapt, la data de 20 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au depistat un bărbat de 54 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,70 mg/l.


Cel în cauză a insistat să-i ofere agentului de poliţie o sumă de bani pentru a nu-i întocmi dosar penal. Ca urmare a denunţului formulat, în aceeaşi zi, ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Timiş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat acţiunea de prindere în flagrant delict, bărbatul  fiind surprins în timp ce oferea poliţistului 250 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J Timiş.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.