Urmărire ca-n filme în vestul țării. Ce cascadorii a încercat un bărbat...

Urmărire ca-n filme în vestul țării. Ce cascadorii a încercat un bărbat pentru a scăpa de polițiști și cum l-au prins oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

masina_politie

A vrut sa scape de poliţie şi a gonit cinci kilometri, pe drumuri de ţară, până a ajuns într-o situație fără ieșire. A abandonat BMW-ul şi a fugit în tufişuri. S-a aruncat în apa unui râu şi pentru că nu era suficient de adâncă să-l acopere, s-a culcat în apă pentru a se ascunde. Cu toate astea a fost prins de poliţişti şi încătuşat, iar acum riscă ani grei de închisoare.

Urmărirea ca-n filme a avut loc pe DN7, în judeţul Hunedoara. Un bărbat de 34 de ani, recidivist acuzat de furt, care conducea un BMW cu numere de Bulgaria, a fost oprit în trafic pe o stradă din Simeria, pentru un control de rutină.


Când poliţiştii i-au cerut actele bărbatul a apăsat pedala de acceleraţie şi a pornit într-o goană nebună. Poliţiştii au plecat pe urmele lui cu maşina. Bărbatul a rulat câteva minute pe DN7, spre Deva, apoi a intrat prin două sate în încercarea de a scăpa de poliţie. La un moment dat drumul s-a înfundat, aşa că bărbatul a abandonat bolidul şi a fugit pe jos în tufişuri. Când a văzut că poliţiştii nu renunţă la urmărire, a sărit în râul Cerna. Cum apa nu-i ajungea decât până la brâu, bărbatul s-a dus la fund ca să nu fie observat. Poliţiştii au aşteptat pe mal până când bărbatul nu a mai reuşit să-şi ţină respiraţia, iar când a ieşit la suprafaţă să respire l-au somat cu arma. Bărbatul a fost încătuşat şi poliţiştii au aflat că fugise pentru că nu are permis de conducere.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoana care nu deţine permis de conducere. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.