Doi răniți după ce un BMW s-a răsturnat în urma unei curse...

Doi răniți după ce un BMW s-a răsturnat în urma unei curse nebunești. În ce loc cunoscut pentru curse ilegale s-a petrecut accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident calea sagului iveco (1)

Patru echipaje de urgență, două autospeciale de la descarcerare și două ambulanțe s-au deplasat în această seară la ieșirea din Timișoara, pe Calea Șagului, la locul unui accident cu doi răniți.

Din primele informații, un BMW în care se aflau doi tineri, băiat și fată, a ieșit cu mare viteză de pe șosea după ce șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un panou publicitar și s-a răsturnat. Tânărul a fost rănit grav, iar prietena sa a scăpat cu răni ușoare. Intervenția echipajelor de descarcerare nu a mai fost necesară, victimele fiind socase din mașină până la sosirea acestora.


Cei doi tineri au fost transportați la spital.

Accidentul s-a petrecut în apropierea unei parcări cunoscute de ani de zile ca un loc de adunare al pasionaților de drifturi și „liniuțe”, polițiștii întrerupând în mai multe rânduri cursele ilegale care se desfășurau la Iveco. Și astăzi, mai mulți tineri au ajuns imediat la locul accidentului, luând, printre altele, numerele mașinii implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.