Accident MORTAL, în urma căruia o adolescentă și-a pierdut viața și alți...

Accident MORTAL, în urma căruia o adolescentă și-a pierdut viața și alți patru au fost grav răniți din cauza vitezei. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

accident

O tânără și-a pierdut viața iar alți patru pasageri sunt răniți după ce mașina în care se aflau a lovit mai mulți pomi și o țeavă de gaz. Oamenii ajunși la locul accidentului susțin că ținerii au fost striviți pur și simplu în urma impactului, conform resita.ro.


Mai multe echipaje de pompieri și ambulanța de la Oțelu Roșu și Caransebeș s-au deplasat la locul accidentului, însă, din păcate, pentru fata de 19 ani care se afla la volan nu s-a mai putut face nimic. Echipele de intervenție au acționat greoi datorită faptului că în urma impactului țeava de gaz a fost fisurată. Pompierii au izolat zona până la sosirea echipelor de la EON.

tanara accident

„Din primele cercetări rezultă faptul că accidentul s-a produs pe fondul vitezei.Trebuie să ținem cont că tânăra nu avea experiență în condus și acesta este un alt factor care ar fi contribuit la producerea accidentului”, a declarat pentru reșița.ro cms. șef. Decebal Davidoiu, șeful Serviciului Poliției Rutiere Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.