Aplauze călduroase pentru tinerele talente la concertul Vest Phoenix Cover FOTO

Aplauze călduroase pentru tinerele talente la concertul Vest Phoenix Cover FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-285712038">

11113209_10204271265967773_6185305824248447100_nMelomanii timişoreni au avut parte de un nou episod muzical inclus în proiectul Tinere Talente Timişoara 2015 iniţiat de către Titi Dragomir în cadrul trupei Vest Phoenix Cover.

În cadrul evenimentelor derulate sub această umbrelă o serie de tineri muzicieni au evoluat pentru prima oară în faţa publicului, iar campania de sprijinire a tinerelor talente muzicale a scos la iveală o serie de talente. Joi seara, la Jazzissimo Pub, atmosfera a fost una cât se poate de degajată, iar spectatorii i-au răsplătit pe artiştii aflaţi la început de drum cu aplauze călduroase.

La începutul anului trecut, sub numele de „Cover Phoenix“, în oraşul nostru s-au pus bazele unui nou proiect de sprijinire a tinerelor talente muzicale timişorene care activează în domeniul rock şi folk. „Proiectul nostru se adresează tinerilor care vor să cânte rock şi folk. Recitalul de la Jazzissimo Pub a fost al doilea concert din sezonul acesta şi le mulţumim tuturor celor care ne sprijină în această acţiune“, a declarat Titi Dragomir, iniţiatorul acestui proiect.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.