BAC 2015 Trei liceeni din Timiș, ELIMINAȚI de la proba scrisă la...

BAC 2015 Trei liceeni din Timiș, ELIMINAȚI de la proba scrisă la Limba Română, după ce au încercat să copieze. Cum vor fi sancționați GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1836167497">

bacalaureat 2015 01_resize

Absolvenți de liceu puși pe copiat, la proba scrisă la Limba și Literatura Română din cadrul examenului de Bacalaureat. Trei liceeni care nu au învățat pentru examen și-au încercat norocul și au încercat să copieze. Din păcate pentru ei, au fost surprinși de profesorii supraveghetori, motiv pentru care au fost eliminați din examen și s-au ales cu nota 1.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că este vorba despre doi elevi care au intrat în sala de examen cu telefoanele mobile asupra lor și un elev care a fost prins cu o ciornă care nu-i aparținea. Elevii care au încercat să copieze la proba scrisă la Limba Română au susținut examenul la centre din Timișoara, Făget și Jimbolia. Liceenii care au fost prinși la copiat nu vor mai putea da BAC-ul în următoarele două sesiuni.

În total, la proba scrisă la Limba și Literatura s-au prezentat 4.573 de absolvenți de liceu din județul Timiș, iar 208 nu s-au simțit pregătiți să susțină proba, motiv pentru care au absentat.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.