Bucovina serbează 15 ani de existenţă la Timişoara. Evenimentul include şi lansarea...

Bucovina serbează 15 ani de existenţă la Timişoara. Evenimentul include şi lansarea albumului timişorenilor de la Dara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

daraSâmbătă, 6 iunie, amatorii de folk – metal au parte de un eveniment deosebit, în cadrul căruia va vea loc un concert aniversar de împlinire a 15 ani de existenţă a formaţiei ieşene Bucovina. Trupa Bucovina este o formaţie de folk metal tradiţional care s-a înfiinţat în 2000 şi a editat câteva albume care s-au bucurat de succes în rândul amatorilor de folk metal din ţara noastră.


În deschiderea lor vor cânta timişorenii de la Dara care vor lansa cu această ocazie albumul Dreptarul viselor. Dara este un proiect timişorean constituit în 2013 din oameni cu backround muzical comun în scena locală.

După plecarea din Negură Bunget, Fulmineos şi Inia Dinia au dorit să continue colaborarea aşadar au apelat la muzicieni cu ajutorul cărora să poată dezvolta nişte idei deja existente. Valentin Vizuroiu este un muzician şi promoter activ în scena timişoreana cu Coroziv, Blight dar şi cu Kamyfuzzy Rockevents, iar alături de ei din componenţa trupei mai fac parte Hanos Puskai Peter şi Sergiu Cătană, stilul timişorenilor fiind conform descrierii proprii, „alternative folk, post rock metal“. Biletele pentru evenimentul care va vea loc cu începere de la ora 22 la clubul Daos costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.