Campanie pentru dotarea cu aparatură a secției spitalului de copii din Timișoara...

Campanie pentru dotarea cu aparatură a secției spitalului de copii din Timișoara în care ajung micuții în stare critică. Cum poți da o mână de ajutor

0
DISTRIBUIȚI

monitoare spitalul de copii

Cel mai mare spital de copii din vestul țării are nevoie, din nou, de sprijinul oamenilor cu suflet mare. De data aceasta, Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara vrea să doteze cu aparatură absolut necesară și prioritară secția de Anestezie și Terapie Intensivă Pediatrică, în care ajung micuți în stare gravă.

Potrivit reprezentanților unității medicale, în această secție ajung anual peste 2.300 de copii, dintre care 1.000 sunt supuși unei intervenții chirurgicale.


Campania de strângere de fonduri pentru secția ATI a spitalului de copii se numește „Împreună putem da o șansă la viață!” și a fost lansată pe 1 iunie. Inițiatorii campaniei speră să strângă banii necesari pentru a cumpăra injectomate, pupinel, infuzomate sau paturi speciale de terapie intensivă pentru secția ATI.

Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara este cea mai mare unitate medicală cu profil pediatric din zona de vest a țării. Copiii care sunt tratați aici provin cu precădere din cele patru județe arondate, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin și Timiș. Oamenii cu suflet mare care doresc să dea o mână de ajutor în această campanie de strângere de fonduri, pot face donații în contul West HR Association, deschis la BRD: RO10 BRDE 360S V923 1153 3600 – cont în lei, dedicat exclusiv campaniei „Împreună putem da o șansă la viață!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.