Cascada Bigăr, pe lista celor 27 de minuni naturale incredibile care se...

Cascada Bigăr, pe lista celor 27 de minuni naturale incredibile care se găsesc în Europa. Cine a realizat clasamentul

1
DISTRIBUIȚI

cascada_bigar1

Cascada Bigăr din Banat, considerată una dintre cele mai spectaculoase căderi de apă din lume, a fost inclusă, recent, într-un nou clasament. Jurnaliștii de la Business Insider au realizat, săptămâna trecută, un top cu cele 27 de minuni naturale incredibile care se află în Europa. Pe această listă a fost inclusă și Cascada Bigăr, care a devenit cunoscută în întreaga lume datorită frumuseții sale.

„Europa te îmbie cu un amestec amețitor de frumuseți șlefuite și minuni naturale.


(…) Uneori, nu constă totul în cât de înaltă este cascada sau câtă apă se revarsă pe secundă, este vorba despre surpriza și bucuria pe care ți-o inspiră. Acesta este, cu siguranță, cazul Cascadei Bigăr din România, un munte masiv acoperit de mușchi, care conduce apa în jos prin șuvoaie subțiri”, scrie Business Insider, citat de money.ro. În anul 2013, Cascada Bigăr a fost desemnată cea mai frumoasă cascadă din lume de către The World Geography.

Pe lista celor 27 de minuni naturale incredibile care se află în Europa se regăsește și Marele Canion al Franței, peștera în gheață Eisriesenwelt din Austria, plaja As Catedrais din Spania, platoul Preikestolen din Norvegia, lacurile Plitvice din Parcul Național din Croația, Dealurile lui Moher din Irlanda, muntele Matterhorn din Elveția și Italia.

1 COMENTARIU

  1. Cat mai reincalziti subiectul asta? Poate faceti un articol aniversar, ceva de genul „Se implinesc 10 ani de cand am scris prima data despre Cascada Bigar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.