Câştigarea Primăriei Timişoara în 2016, ţelul SUPREM pentru PSD Timiş. Cine sunt...

Câştigarea Primăriei Timişoara în 2016, ţelul SUPREM pentru PSD Timiş. Cine sunt potențialii contracandidați ai lui Robu

4
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis barsasteanu raducanu tiuch (12)

Câştigarea Primăriei Timişoara în anul 2016 pare să fie marele vis al PSD Timiş. Mai nou, din discusurile publice ale mai marilor formaţiunii nu lipseşte aceeaşi declaraţie: la alegerile din 2016 partidul trebuie să păstreze primăriile pe care le are acum, plus conducerea CJT, dar trebuie să adauge la portofoliu şi funcţia deţinută momentan de liberalul Nicolae Robu, cea de edil-şef al urbei de pe Bega.

Legat de acest deziderat, ministrul Comunicaţiilor şi preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat că „e o declaraţie pe care o putem proba.


De 25 de ani în Timişoara conduce dreapta. Asta este realitatea. Dacă timişorenii sunt mulţumiţi de cum arată oraşul, indiferent de numele primarului, aici nu discutăm de nume, ci de administraţia de dreapta de 25 de ani a oraşului, e bine. Dacă nu, eu le-aș sugera să facă şi un experiment să vadă cum e altcumva”.
În ciuda discursurilor triumfale, PSD Timiş are momentan o mare problemă confirmată chiar şi de şeful pe regiunea de Vest, Ion Mocioalcă. Întrebat dacă are încredere că PSD Timiş poate câştiga Primăria Timişoara, Mocioalcă a spus că „am mare încredere, dar să vedem cu cine, asta e singura întrebare pe care mi-o pun astăzi”. Vă reamintim că printre numele vechiculate pe post de contracandidat al primarului Nicolae Robu se numără preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, sau deputatul PSD Florin Bîrsăşteanu, care a pierdut recent cursa pentru preşedinţia PSD Timişoara, în lupta cu tânărul Răducanu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.