Cei mai buni actori ai stagiunii la Teatrul Maghiar din Timișoara, votați...

Cei mai buni actori ai stagiunii la Teatrul Maghiar din Timișoara, votați de public. Cine au fost laureații FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1576630010">
„Oameni și șoareci”
„Oameni și șoareci”

La finalul stagiunii 2014/2015 a teatrului maghiar, încheiată cu spectacolul „Oameni și șoareci”, după textul lui John Steinbeck, trupa teatrului, posesorii de abonament Kult Card și jurnaliști i-au votat pe cei mai buni actori ai stagiunii, în care au fost aduse pe scenă opt premiere, 12 spectacole din stagiunile anterioare și 28 de producții invitate, care au atras în sălile de spectacole 12.495 de spectatori.

Borbély B. Emilia a primit cele mai multe voturi ale publicului pentru cea mai bună actriță a stagiunii, în timp ce Lorincz Rita a fost preferată de actori. Molnos András Csaba a fost desemnat drept cel mai bun actor al stagiunii atât de colegii săi cât și de public, adjudecându-și ambele premii. Cel mai îndrăgit spectacol dec către public a fost „Testoseron”, care a avut premiera în luna ianuarie, iar Robert Dohar, posesor de Kult Card, a fost cel mai fidel spectator, fiind prezent la nu mai puțin de 70 de spectacole ale acestei stagiuni.

Premiile au fost înmânate de directorul teatrului, Balász Attila, acestea fiind acordate din sumele încasate prin vânzarea abonamentelor Kult Card. Cei care au achiziționat aceste abonamente la începutul stagiunii au avut parte, după decernarea premiilor, de o întâlnire festivă cu actorii, în sala Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.