Cei mai voinici români se întrec la Timișoara într-o competiție inedită. Ce...

Cei mai voinici români se întrec la Timișoara într-o competiție inedită. Ce vedete de rugby vor participa la Ultimate Smartfit Challenge

0
DISTRIBUIȚI

rugby smartfit

Cei mai voinici 100 de români își dau întâlnire la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână și se iau la întrecere ca să vadă cine sunt cei mai voinici dintre voinici, cu mușchii tari, rezistență la efort, flexibilitate și viteză. Ei participă la un campionat care ajunge la a doua etapă din cele patru totale, iar printre ei se numără și patru rugbiști din echipa Timișoara Saracens Rugby Club.
Sâmbătă, 27 iunie 2015, începând cu ora 9,00 va avea loc competiția sportivă lansată de brandul local SmartFit Studio. Ajuns la cea de-a doua etapă a campionatului din 2015 și ce-a de patra organizată până în prezent, Ultimate Smartfit Challenge (USC 2015 ) aduce și mai multe elemente inedite. Concret, este vorba de un concurs pe echipe, formate din câte patru membri – minim o fată sau minim un băiat. Între participanți sunt reprezentanți ai mai multor cluburi de fitness din cluburi din oraș, București, Târgoviște, Cluj-Napoca. Concursul include o serie de probe, printre care cele menționate anterior, un traseu complex de la o locație SmartFit la cealaltă între care voinicii vor trebui să alerge, cu cinci opriri, la tot atâtea puncte de lucru / probe.

Probele la care vor fi supuși sunt numeroase și complexe: genuflexiuni cu ridicare de greutăți deasupra capului, coborâri și urcări de scări, în viteză, flotări coreene în sincron sau abdomene în sincron, dacă e să menționăm numai câteva dintre ele.


Practic toți membri echipei trebuie să ”funcționeze” ca un singur trup. Unul de atlet, capabil să facă inclusiv flotări în mâini, să se cațere pe sfoară sau să vâslească pe ergometru.

USC”Toate aceste aspecte asigură celei de-a doua etape a campionatului USC 2015 statutul de cea mai curajoasă etapă de până acum. Concurenții vor trebui să lucreze atât în cele două locații SmartFit, cât și la Stadionul Dan Păltinișanu, pe malul Begăi și în Parcul Botanic. Vor fi în total cinci probe plus una surpriză. Între cele două puncte se va alerga, concurenții primind câte o hartă cu traseul marcat, și, în plus, câte un arbitru pentru fiecare echipă, care o va însoți pe toată durata desfășurării probelor”, explică organizatorii.

Etapa din martie a implicat 90 de participanți și peste 300 de susținători. În această etapă, pe echipe, vor intra în concurs peste 100 de concurenți, care vor fi așteptați la finalul traseului de către familiile și prietenii lor în Parcarea SmartFit 1 (Calea Torontalului nr. 17). Aici organizatorii pregătesc noi surprize și tot în această locație va avea loc premierea echipelor câștigătoare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.