Cei trei inspectori școlari adjuncți din Timiș, ELIBERAȚI din funcții, după ce...

Cei trei inspectori școlari adjuncți din Timiș, ELIBERAȚI din funcții, după ce s-au făcut de râs la concursul organizat de minister. Cine a fost numit în locul lor

4
DISTRIBUIȚI

isj timis

Toți cei trei inspectori școlari adjuncți din cadrul Inspectoratului Școlar Timiș au fost eliberați din funcții, vineri, după ce la sediul instituției a ajuns un ordin de ministru în acest sens. Vă reamintim că Aurelian Sima, Francisc Halasz și Cornel Petroman s-au înscris la concursul pentru ocuparea celor trei funcții de inspectori școlari adjuncți din județul Timiș, organizat de Ministerul Educației, dar s-au retras după prima probă pe care au susținut-o, pe motiv că subiectele li s-au părut prea grele.

Pe de altă parte, Mihaela Petrov, directorul Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timișoara, cel de-al patrulea candidat înscris în concurs, a susținut toate cele patru probe, pe care le-a trecut cu brio.


Astfel, în acest moment Inspectoratul Școlar Timiș are un singur inspector școlar adjunct, pe Mihaela Petrov, care a fost numită în funcție tot vineri, printr-un ordin de ministru.

„Este posibil ca astăzi să vină ordinul de ministru privind numirea în cele două funcții de inspectori școlari adjuncți rămase vacante. În acest moment, avem un singur inspector școlar adjunct și eu, care sunt inspector școlar general”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

4 COMENTARII

  1. Vai…..sa-l elibereze din functie pe eternul domn Halasz, nu-i strica sa mai mearga putin si pe la catedra. Sa vedem ce pesedisti mai vin in locul lor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.