Cerșetor din Timișoara, prins cu buzunarele doldora de bani. Ce sumă FABULOASĂ...

Cerșetor din Timișoara, prins cu buzunarele doldora de bani. Ce sumă FABULOASĂ deținea la el

5
DISTRIBUIȚI

cersetor cu bani1

Incredibil dar adevărat. Cerșetorii demni de milă din Timișoara câștigă într-o zi cât un muncitor în trei luni.
 Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de ieri, în fața Oficiului Poștal din Piața Doina, o persoană care apela la mila publică. Cerșetorul a fost dus la sediul Poliției Locale pentru luarea măsurilor legale.


”În urma controlului sumar s-a stabilit că asupra persoanei în cauză, identificată ca fiind P. Ionuț, de 33 de ani, se află suma de 3617 lei și 20 de bani”, informează poliția locală. Pentru că avea bani  la el, bărbatul, care a fost depistat în mod repetat cerșind pe străzile orașului, a fost sancționat la Legea 61/1991 republicată pentru apelare la mila publică, iar banii au fost confiscați conform aceleiași legi urmând a fi predați astăzi Trezoreriei Timișoara.

cersetor cu bani2Poliția Locală face din nou apel către cetățeni să nu mai ofere bani cerșetorilor pentru că acest lucru îi determină să vină din alte orașe ale țării în Timișoara și să rămână în stradă unde câștigă foarte mulți bani.

 

5 COMENTARII

  1. cu ce ii pierd timpul primaria ziarele si politia,ce suma ptr un om ce doarme pe strada si nu ii tine bani in banci dar intrebarea e ce le oferiti oamenilor strazi,ce ati construit,ptr ei cu ce ii ajutati cum ii integrati in socetate,ce le ofera institutile publice,unde e democratia,

    • Am facut 120 RON in 70 minute ca parte dintr-un experiment social in care am cersit sa vad cat de multi bani primesc. Nu m-am imbracat nicicum, si nu m-am dat bolnav si/sau altfel. Pur si simplu ceream 1 leu. Primeam si cate 5, cateodata si 10. In putin peste 1 ora am strans 120 RON. Si nici macar nu era ora de varf :).

      Trageti voi concluzia.

      Majoritatea cersetorilor sunt tineri in putere care ar putea munci daca isi doresc lucrul asta. Se fac f multi bani cerșind. Bătrânilor dau si eu cate un leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.