Ciocnire între o motocicletă și o mașină de teren în centrul Timișoarei....

Ciocnire între o motocicletă și o mașină de teren în centrul Timișoarei. Care au fost urmările FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1310403213">

accident moto conti (3)

O motocicletă pe care se aflau două persoane și o mașină 4×4 s-au ciocnit astăzi, la amiază, în intersecția din fața hotelului Continental din Timișoara.

Accidentul a fost „facilitat”, de aglomerația din zona centrală: mașina care venea dinspre strada Popa Șapcă, oprită pe liniile de tramvai pentru că nu avea cum să avanseze, a pornit la un moment dat înainte, pentru a intra în parcarea hotelului, moment în care motocicleta, pe care se aflau doi tineri, s-a ciocnit cu partea din față a autoturismului. Ambii șoferi susțin că au trecut pe culoarea verde a semaforului.

Motocicliștii purtau cască, însă nu și alte echipamente de protecție, astfel că tânăra care era pasager a fost transportată la spital de Ambulanța sosită la fața locului, pentru îngrijiri medicale.

Foto: Petre Nicoară

2 COMENTARII

  1. Anul se anunță unul bogat în accidente în care sunt implicați motociclisti. Săptămânal, de când sa încălzit vremea, am auzit de minim 2 cazuri în care motocicliști au fost implicați în evenimente rutiere.
    Se pare că măsurile luate de către autorități, care au făcut mai dificilă obținerea permisului auto de către motocicliști, nu au avut efectele scontate.

  2. Da ala cu SUV-ul o fi trecut pe verde, dar degeaba daca o stat dupa ceva timp pe liniile de tramvai. Multi cretineeei se baga in intersectie sa o blocheze si dupaia sustin ca au trecut pe verde. Daca ar fi luat carnetul cat de cat pe bune, ar sti ca isi pot pierde permisul pentru ca blocheaza intersectia. Totusi numarul de la masina spune tot 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.