Clinici în ȘANTIER la Spitalul Județean Timișoara. Una dintre secțiile care arată...

Clinici în ȘANTIER la Spitalul Județean Timișoara. Una dintre secțiile care arată jalnic va fi, în sfârșit, modernizată

0
DISTRIBUIȚI

spital-judetean-technocer-640x4261

Pacienții din vestul țării vor fi internați în condiții mai bune, la Spitalul Județean Timișoara. În mai multe secții din unitatea medicală au început lucrări de modernizare cu bani de la Consiliul Județean Timiș. Printre clinicile în șantier se numără și cea de Neurochirurgie, în care bolnavii erau internați în saloane care arătau jalnic.


De asemenea, în plin proces de modernizare este și Unitatea de Primiri Urgențe.

„Actualmente avem șantiere deschise pe secțiile de Ortopedie I și II, pe secția de Obstetrică-Ginecologie, Diabet, Neurochirurgie, Chirurgie I și III, iar Unitatea de Primiri Urgențe a intrat în renovare completă. Suntem aproape de jumătatea lucrării, se schimbă fața întregii Unități de Primiri Urgențe. Sunt bani veniți pe fondul de reparații, urmând ca dacă reușim să cheltuim acești bani și suntem în grafic cu lucrările, la rectificarea de buget din luna august să putem solicita noi fonduri pentru pentru noi reparații”, a explicat Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara.

Directorul celui mai mare spital din vestul țării este bucuros că au fost reluate și lucrările de la Casa Austria. „Investiția de la Casa Austria a fost lăsată în paragină de ani de zile, iar acum am reluat construcția de acolo”, a mai precizat Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.