Clujenii de la Grimus au încheiat în forţă cea de-a doua zi...

Clujenii de la Grimus au încheiat în forţă cea de-a doua zi de Music Travel Folk Festival GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2011064932">

11420363_10206765566395686_626561751_oCea de-a doua zi de concerte inclusă în Music Travel Folk Festival – eveniment ce se desfăşoară în acest wekend La Căpiţe – a avut parte de un public cât se poate de numeros, care a creat la faţa locului o atmosferă de nota zece.

Festivalul care se vrea un inedit mix de folk, pop, indie şi rock a reuşit să beneficieze de succes încă de la prima sa ediţie, iar numeroşii spectatori aflaţi la faţa locului au aplaudat minute-n şir prestaţia unor artişti care, impulsionaţi de energia primită de la public, au oferit show-uri memorabile. Din cauza unor probleme legate de mijloacele de transport, primul nume de pe afişul serii de vineri, Eugen Avram, nu a mai reuşit să cânte în faţa publicului, recitalul acestuia fiind amânat pentru ziua de sâmbătă.

Băieţii de la Fără Zahăr au reuşit să înveseleasă asistenţa cu textele lor şugubeţe, după care Ducu Bertzi a venit la faţa locului cu o porţie de folk de zile mari. Amatorii de sound-uri rock s-au delctat mai apoi cu sunetele celor de la Les Elephantes Bizzares, după care folk-ul a revenit la putere prin prestaţia lui Emeric Imre.

Clujenii de la Grimus au încheiat seara cu un concert urmărit cu sufletul la gură de publicul numeros. Solistul Bogdan Mezofi a fost din nou la înălţime, plimbându-se prin public, îndemnând asistenţa să stea jos şi mai apoi să sară şi cu multe alte „trucuri“ care au făcut ca recitalul Grimus să fie unul memorabil. Ultima zi a festivalului, cea de sâmbătă, 6 iunie programează recitaluri cu Eugen Avram, .ROM., Ţapinarii, Marius Baţu, Robin and the Backstabbers, Mircea Baniciu şi Rezident Ex, iar biletele de intrare costă 30 lei.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.