Concert exploziv cu Nightlosers la Trei Ape: „Aşteptăm cu nerăbdare să revenim...

Concert exploziv cu Nightlosers la Trei Ape: „Aşteptăm cu nerăbdare să revenim la Timişoara“ GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-320634197">

treiape (39) [1024x768]Amatorii de csardaş, blues şi prune ardeleneşti au abut parte în weekend-ul trecut de un recital extraordinar al clujenilor de la Nightlosers, care s-a desfăşurat la Trei Ape, evenimentul marcând deschiderea sezonului de distracţie la The Note Pub-ul situat în staţiunea din Munţii Semenic, aflată între Gărâna şi Brebu Nou.

Formaţia a reuşit şi de această dată să fie la înălţime, iar aplauzele prelungite ale celor prezenţi au demonstrat că amestecul lor de blues, csardas, rock şi alte bunătăţuri este de bun augur. Formaţia care a aniversat anul trecut 20 de ani de existenţă printr-un concert special este cunoscută pentru muzica lor ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardeleneşti. „Am avut parte de un concert foarte fain, aşa cum sunt cam toate evenimentele noastre. A fost puţin cam frig, dar atmosfera a fost una explozică şi le mulţumim tuturor celor prezenţi pentru căldura cu care ne-au primit. Am fost şi puţin obosiţi, căci cu o zi înainte am cântat la Brno în Cehia şi duminică seara am cântat la Novi Sad, dar ne-am simţit extraordinar. Am cântat piese de pe albumele noastre şi aşteptăm cu nerăbdare să mai revenim la Timişoara“, ne-a declarat Claudiu Purcarin, tobarul Nighlosers. Wekendul de deschidere a mai programat un recital cu Benson Joel & The Note Band şi un karaoke party, iar pentru următoarele săptămâni organizatorii de aici pregătesc melomanilor şi alte evenimente interesante.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.