Contractarea unui operator economic pentru cofetăria din Parcul Copiilor, MISIUNE IMPOSIBILĂ. De...

Contractarea unui operator economic pentru cofetăria din Parcul Copiilor, MISIUNE IMPOSIBILĂ. De ce nu se înghesuie comercianții

0
DISTRIBUIȚI

parcul-copiilor-timisoara

Contractarea unui operator care să se ocupe de vânzarea de produse de patiserie în Parcul Copiilor pare să fie o sarcină mult prea grea pentru Primăria Timişoara.

Deşi parcul a fost inaugurat în anul 2012, nici acum spaţiul pentru patiserie nu a fost utilizat.


Primarul Nicolae Robu a anunţat cel de-al treilea eşec al licitaţiei şi a spus că „nu a venit nimeni cu ofertă. Aşa am decis să modificăm caietul de sarcini şi vom avea o nouă procedură. Modificările prevăd următoarele reguli. Desfăşurarea de activităţi comerciale se va face minim şase luni pe an de la 1 aprilie la 31 septembrie, cu posibilitate de prelungire la solicitarea chiriaşului. Sigur prelungirea depinde de vreme şi se va face cu acordrul Direcţiei de Mediu. Chiria va fi percepută doar în perioada în care va fi desfăşurată activitatea comercială. Amplasamentul va fi predat pe bază de proces verbal între părţile contractante la începutul şi la sfârşitul perioadei contractante. Preţul minim va fi de 5 euro pe mp pe lună pentru imobil, iar pentru terasă 2.5 euro pe lună.

Până acum au mai fost organizate fără succes alte trei licitaţii. Din acest motiv, Nicolae Robu a explicat că e nevoie de schimbarea condiţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.