Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, bucuros de problemele premierului Ponta. Cum laudă...

Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, bucuros de problemele premierului Ponta. Cum laudă Nicolae Robu moţiunea de cenzură depusă de PNL

0
DISTRIBUIȚI

PNL06 robu

Copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a comentat vizavi de moţiunea de cenzură pe tema votului în diaspora, depusă de formaţiunea pe care o reprezintă la adresa guvernului Ponta.

„Subiectul acesta al votului pentru cetăţenii români din diaspora este unul extrem de important şi eu mă mir cum ne mirăm noi toţi peneliştii de poziţia pe care o are PSD şi guvernul Ponta vizavi de acest subiect, chiar după ce am trecut de alegerile prezidenţiale şi am văzut câtă nemulţumire a fost în rândul românilor din diaspora că nu au putut vota în condiţii civilizate fără să stea la cozi kilometrice.


Varianta de vot prin corespondenţă nu este inventată de noi, ea ar putea fi folosită pentru cei plecaţi, noi credem că poate fi folosită pentru cetăţenii din diaspora. Guvernul refuză să se ocupe de această soluţie şi să dea răspuns unui număr extrem de mare de cetăţeni ai acestei ţări”, a spus Robu.

Legat de acuzaţiile aduse premierului Victor Ponta, precum şi de audierea acestuia la DNA, ieri, Robu a completat că în opinia sa este vorba de o simplă coincidenţă ca ziua moţiunii să se suprapună peste acestă zi nefastă pentru Victor Ponta. „Nu sunt prea în temă cu ce s-a întâmplat, pentru că am aflat de la primărie, când am plecat încoace, că Victor Ponta a fost pus sub acuzare, nu ştiu care este situaţia”, a spus Robu.

De cealaltă parte, copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, s-a arătat extrem de bucuros de situaţia în care se află Victor Ponta şi a spus că nu crede că acesta îşi va da demisia. „Nu aşteptăm să se întâmple, ar fi o surpriză plăcută. (….). Cert este că este pus sub acuzare, pentru mine este un lucru foarte complicat, e primul premier care prin dreptate până la capăt ajunge să îşi facă dreptate până la capăt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.