Cu inima sfâșiată de durere, părinții Dorei Târziu au înălțat baloane spre...

Cu inima sfâșiată de durere, părinții Dorei Târziu au înălțat baloane spre cer la Timișoara, pentru a-și comemora fiica ucisă de un șmecher cu BMW. Ce decizie revoltătoare au luat judecătorii FOTO

3
DISTRIBUIȚI

tata dora tarziu

Îmbrăcați în haine negre și cu inima sfâșiată de durere, părinții Dorei Târziu și-au comemorat, astăzi, la Timișoara, fiica ucisă de un șmcher cu BMW-ul. Părinții fetei au înălțat spre cer baloane pe care au lipit două poze cu fiica lor, care a ajuns printre îngeri mult prea devreme, și i-au scris mesaje emoționante.

„Dora, suflet bun, nu te vom uita”, „Știm că lumina ta ne veghează”, „Îngerul nostru, te iubim veșnic” sau „Fetiță cu suflet de înger, te iubim”. Acestea au fost doar câteva dintre mesajele pe care părinții Dorei le-au scris pe baloanele colorate lansate spre cer din Parcul Crucii din Timișoara. Totul în cadrul evenimentului „Ziua Părinților de Îngeri”, o acțiune de comemorare a copiilor care nu mai sunt printre noi, la care au participat zeci de persoane.

IMG_0411

Vă reamintim că Dora Târziu, o fată de 16 ani din Cenad, a fost călcată de un șmecher cu BMW-ul, la începutul lunii aprilie. Este vorba despre Sofian Precup, un tânăr de etnie rromă de 22 de ani din Satchinez, care a abandonat-o pe Dora într-o baltă de sânge. Adolescenta a ajuns la Spitalul Județean Timișoara în stare critică, iar după câteva zile, Dora a intrat în moarte cerebrală. Părinții fetei au fost de acord ca organele să-i fie prelevate, astfel că, prin moartea sa, Dora Târziu a salvat patru vieți.

„Este foarte greu, este cumplit. Mă trezesc dimineața cu chipul ei în minte și încep să plâng pentru că știu că nu mai este printre noi, îi simt lipsa. Suferința este cumplită, moartea Dorei m-a schimbat dramatic, nu mai pot să fiu optimist, zici că mi-a rupt cineva inima, așa mă simt.


Îi simt enorm lipsa, văd că nu mai e în camera ei, uneori nici nu-mi mai vine să mă întorc acasă de la lucru când mă gândesc că ea nu e”, ne-a spus printre lacrimi Lucian Vasile Târziu, tatăl Dorei.

IMG_0426

Bărbatul din Cenad ne povestește că nici Sofian Precup, nici familia acestuia, nu s-au sinchisit să dea măcar un telefon prin care să le transmită condoleanțe, în toată această perioadă. Mai mult, în 3 iunie, părinții Dorei Târziu au aflat revoltați că judecătorii au decis ca ucigașul fiicei lor să fie pus sub control judiciar, după ce, timp de aproape două luni, a fost în arest la domiciliu. „Am fost împreună cu polițiștii la locul accidentului, la 12 noaptea, pentru a înțelege exact cum s-a întâmplat. Este o vizibilitate atât de mare în localitate datorită becurilor, încât nu ar fi avut cum să nu o vadă pe fiica mea, care era pe marginea drumului. Cel mai probabil a vrut să facă o șmecherie, dar nu s-a gândit că mașina va derapa la acea viteză, că nu va putea s-o controleze foarte bine, este un inconștient”, a mai povestit revoltat Lucian Vasile Târziu.

3 COMENTARII

  1. Nu-i mai spuneti smecher unui tigan borat.Fata n-a murit,a plecat din acest trup acolo unde nu sunt nici lacrimi,nici durere si nici suspin.Condoleante parintilor,probabil nu exista durere mai mare decat sa-ti inmormantezi propriul copil.Dumnezeu nu ramane insa nimanui dator.

  2. Este dramatic.Sa dea domnu ca parintii sa supravietuiasca acestei lovituri naprasnice.Nu sunt cuvinte sa descrie o asemenea durere.Ce sa mai faci.Un inger s-a ridicat la cer.

  3. Pacat de un suflet nevinovat.Ii propun d-lui Lucian Tarziu sa vada serialul Death Wish cu Charles Bronson.Poti sa tragi niste concluzii interesante.Nihil Sine Deo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.