Culturistul Florin Teodorescu, din nou în RĂZBOI cu Primăria Timişoara. Cum vrea...

Culturistul Florin Teodorescu, din nou în RĂZBOI cu Primăria Timişoara. Cum vrea să împiedice DEMOLAREA terasei sale de lângă Sala Olimpia

3
DISTRIBUIȚI

teodorescu

Un nou motiv de nemulțumire pentru culturistul Florin Teodorescu din Timișoara, cauzată de Primăria Timișoara. După ce municipalitatea a făcut o licitație în timp record pentru ca sala de fitness pe care o are închiriată Teodorescu să ajungă fratelui iubitului consilierei primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă, acum Primăria Timișoara i-a trimis culturistului o notificare prin care este somat să demoleze terasa de la intrarea în Sala Olimpia. Acesta a organizat o conferință de presă pentru a se apăra și spune că a investit nu mai puțin de 25.000 de euro în terasa care nu are scop comercial, ci este un simplu loc de așteptare pentru sportivi.

„Dacă vrea să o strice, păi să o strice. Dacă e secolul demolării! Nimeni nu a ajuns să scrie cât s-a demolat în țara asta după 1990, urmează să mai stricăm blocurile, ce mai, stricăm tot. Autorizaţie se dă din şase în şase luni. Nu cred că e bine. Cineva dacă nu vrea după şase luni să îţi dea autorizație, nu îți dă și gata. Omul nu câştigă nici 50% din acea sumă dacă demolează terasa din șase în șase luni. Timp de trei ani am cerut autorizație cât am organizat campionatele europene.


Timp de trei ani nu m-a controlat nimeni. A fost semnată de Urbanism, a avut actele legale până la Economic. Asta nu funcționează comercial. Am avut aprobare de Urbanism. Am făcut-o cu aprobarea primăriei, aveam actele care sunt necesare”, a declarat Teodorescu. Mai mult, Teodorescu se arată dispus să doneze construcția statului român, doar doar municipalitatea decide să nu o demoleze.

„Am făcut-o să fie frumos în oraș, dacă cineva crede că am făcut ceva ca să fie urât în oraş, eu o donez statului român gratuit. Ce lege mai trebuie dacă am făcut un lucru bun. Primăria ce să zică, stă şi se uită, vedem noi ce mai facem. În momentul în care a fost stricată, s-a stricată în 24 de ore, când am vrut să o pun s-a făcut în trei zile. Eu sunt dispus să fac ce acte trebuie să fac. Frumusețea asta se poate compara cu trei acte care se fac?”.
Interesant este faptul că Primăria Timișoara nu a trecut, spre exemplu, la demolarea palatelor cu turnuleţe construite ilegal, transmiţându-le proprietarilor că pot intra oricând în legalitate prin obținerea actelor necesare. Culturistul a conchis că este vorba de o șicană și că autoritățile și bat joc de munca sa de o viață. Mai mult, acesta spune că se va judeca pentru terasă dacă acesta va fi demolată. Totuşi, Teodorescu nu a putut spune că terasa a funcţionat legal vreodată și a recunoscut că a primit deja două amenzi de la serviciul urbanism și de la cel economic, în valoare de 2500 de lei. Demolarea terasei va avea loc mâine, conform actelor.

3 COMENTARII

  1. NU ca l-as lauda pe idiotul de primar, da’ gunoiul asta a facut varza sala olimpia.
    Vara cald, iarna frig, jegos tot, nu poti vb la telefon ca vezi Doamne, discurile pline de rugina, mizerie la wc-uri samd

  2. Creierul domului Florin e invers proportional cu muschii lui lasati de …ani. Mai are si niste aere de America care I accentueaza handicapul…nu mai stricati online-ul cu povestile lu nenea asta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.