Diana Farca lansează primul ei roman de ficţiune, alături de clapele albe...

Diana Farca lansează primul ei roman de ficţiune, alături de clapele albe şi negre ale lui Teo Milea

1
DISTRIBUIȚI

photo1Vineri, 26 iunie, de la ora 19, la Cafe De Paris din incinta Bastionului, va avea loc lansarea cărţii La limită de Diana Farca, evenimentul urmând să beneficieze şi de un recital la pian susţinut de Teo Milea, cel care zilele trecute a concertat în cadrul unui festival din Beniccasim din Spania. „La limită e primul meu roman de ficțiune, care surprinde lucrurile fără de care oamenii nu pot trăi. Textul reprezintă o călătorie fascinantă în viețile celor puși față în față cu abandonul, care înlocuiesc suferința cu acceptarea.


Am scris cartea departe de acasă, în Suedia. Gerul năprasnic și distanța de oamenii iubiți te inspiră. Scrisul mi-a fost terapeut. Nu mă pierdusem, însă m-am regăsit printre rânduri. Sper ca romanul să vă ajute să vă redefiniți limitele!”spune Diana Farca. Prețul unui exemplar este de 34 de lei, dar pentru fiecare exemplar comandat la evenimentul de lansare sau online, cei interesaţi vor beneficia de o reducere de 4 lei.

„Sunt timișoreancă, și am terminat cursurile Colegiului Național Bănățean și ale Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest, din orașul natal. Anul trecut, în paralel cu scrierea primului roman, am absolvit un masterat în dreptul afacerilor, în cadrul aceleiași universități. Pe lângă școală, am lucrat ca manechin, scouter de modele, redactor-șef și jurist. La 19 ani, mi-am înființat prima firmă, o agenție de publicitate, apoi un site național de intermediere în asigurări și credite. Din 2015, scriu o rubrică săptămânală pentru un site de modă din S.U.A. Pictez, sunt melomană, cinefilă și colecționez viniluri, timbre și cărți vechi. Îmi place să călătoresc și ador sporturile la înălțime“, spune autoarea acestei cărţi. Intrarea la evenimentul de lansare a primului roman de ficţiune semnat Diana Farca este liberă iar rezervările se fac la telefonul 0372. 728.757.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.