Unde vă puteți trimite copilul în tabără în această vară și care...

Unde vă puteți trimite copilul în tabără în această vară și care sunt cele mai ieftine cazări

0
DISTRIBUIȚI

tabara

Un nou motiv de bucurie pentru elevii din Timiş după venirea vacanţei. Două tabere sunt deschise şi disponibile pentru ca tinerii care au învăţat din greu în anul şcolar precedent să se relaxeze. Capacitatea taberei de la Chevereş este de 53 de locuri, în vreme ce cea de la Poieni Strâmbu dispune de 54 de locuri.


Cazarea pentru o zi, cu trei mese incluse, costă 66 de lei, indiferent dacă e vorba de adulţi sau copii, iar o serie durează cinci nopţi. Deja taberele sunt ocupate în proporţie de 50%.

„La Chevereş s-au reabilitat două bungalow-uri, a fost reabilitată şi structura, odată cu pardoseala de la grupurile sanitare. Nu mai puţin de 150.000 de lei au fost repartizaţi de la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru această reabilitare”, a declarat Adrian Tal, director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Timiş. Mai mult, veştile bune nu se opresc aici, căci în tabere sunt aşteptaţi şi angajaţii care doresc să facă team building. Pentru mai multe detalii sau rezervări cei interesaţi pot lua legătura cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (Piaţa Iancu Huniade nr. 3, Timișoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.