Dubioza Kolektiv au cântat pe scenă cu Manu Chao, la BlajAlive, festival...

Dubioza Kolektiv au cântat pe scenă cu Manu Chao, la BlajAlive, festival care a atras și numeroși spectatori din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1045338806">

11412442_1006085659410449_5856696957817133336_nTimișorenii cărora le lipsea atmosfera de festival, după succesul Revolution, au avit ocazia, în weekend-ul recent încheiat, să participe la festivalul BlajAlive, care a avut loc pe Câmpia Libertăţii din Blaj şi unde au fost prezenţi o serie de artişti internaţionali cu priză la publicul autohton.

După ce cu o săptămână înainte au susţinut un concert memorabil în cadrul Festivalului Revolution de la Timişoara, bosniacii de la Dubioza Kolektiv au reuşit din nou să facă un spectacol de zile mari în faţa unei asistenţe care a cântat alături de ei hiturile incluse pe materialel discografice editate de băieţi. Una din surprizele festivalului a fost aceea când Manu Chao i-a invitat pe membrii Dubioza Kolektiv să cânte alături de el, astfel încât timp de trei piese publicul a avut parte de un recital cu totul inedit.

Printre ceilalţi artişti care au susţinut show-uri în cadrul festivalului s-au numărat Matisyahu, Sunrise Avenue, GuessWho, Coma, Michael Mayer, UNKLE Sounds, Şuie Paparude, Subcarpaţi, Thomas Fehlmann, Justus Köhncke, Saschienne, Acid Pauli sau Let The Machines Do The Work. Festivalul Blaj aLive a fost iniţiat în urmă cu trei ani. Anul trecut, la Blaj aLive au participat peste 11.000 de oameni, iar festivalul a cuprins recitaluri susţinute de 30 de artişti de top precum Seether, Awolnation, Kenny Larkin sau Matias Aguayo.

Foto: Vlad Pintea-Gärtner

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.