După pasajul subteran de la Michelangelo şi Sala Polivalentă, un nou obiectiv...

După pasajul subteran de la Michelangelo şi Sala Polivalentă, un nou obiectiv drag primarului Nicolae Robu ar putea fi păzit de Poliţia Locală pe bani publici UPDATE Ce decizie s-a luat

0
DISTRIBUIȚI

robu-urla-microfon-clt

Poliţia Locală Timişoara va păzi din următoarele zile un nou obiectiv drag edilului şef Nicolae Robu. Pe masa aleşilor locali, care se vor reuni astăzi în plen, se va afla un proiect de hotărârea care prevede ca pe lângă Sala Polivalentă şi pasajul rutier subteran de la Michelangelo pe lista de obiective păzite cu bani publici de către guarzii de la Poliţia Locală să fie introdus şi ”Centru Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive”, situat în Timișoara, Parc Industrial Freidorf, str. Paul Morand.

În referatul proiectului se explică faptul că „având în vedere că echipamentele de lucru care fac parte din dotarea Centrului Regional de Competenţe şi Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive , constând în: – Centru de prelucrare cu comandă numerică; – Strung cu comandă numerică; – Scule şi maşini; – Maşină de injecţie; – Maşină de măsurat în coordonate, au o valoare foarte mare de 3.938.896,00 lei iar finalizarea proiectului are loc în data de 22.08.2015, este necesară asigurarea pazei permanente a acestor echipamente aflate în dotare”.

Dacă proiectul va primi girul aleşilor locali, „paza şi protecţia obiectivului mai sus amintit se asigură gratuit, între orele 00:00-24:00, până la finalizarea proiectului şi predarea către administratorul obiectivului desemnat/selectat”.

Este important de precizat că aleşii locali ai PSD au contestat necesitatea pazei cu poliţia locală a obiectivului de la Michelangelo şi a Sălii Polivalente, însă primarul Nicolae Robu a considerat că paza obiectivelor este ceva esenţial.


Mai mult, deşi recent în urbea de pe Bega au fost furate mai multe statui din zona centrală, primarul a considerat că nu este nevoie ca Poliţia Locală să fie trimisă în zonele cu pricina, explicând că nu se poate păzi tot oraşul şi că cei care vor mutatrea pazei de la Michelangelo sunt geloşi pe realizările sale.

UPDATE Proiectul a trecut cu mențiunea că nu se păzește obiectivul în sine, ci întreaga zonă, la fel ca în cazul Sălii Polivalente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.