Ecografii GRATUITE pentru femeile însărcinate din vestul țării, la Timișoara. Cum pot...

Ecografii GRATUITE pentru femeile însărcinate din vestul țării, la Timișoara. Cum pot beneficia de consultații

0
DISTRIBUIȚI

gravida-640x640

Femeile însărcinate din vestul țării pot beneficia de consultații gratuite, la Spitalul Municipal Timișoara, în cadrul unei centru medical modern, dotat cu echipamente de ultimă generație. Asta după ce fosta spălătorie a Maternității “Odobescu”, care arăta jalnic, a fost transformată într-un centru de excelență în diagnostic prenatal la standarde europene. Aproximativ două milioane de euro, fonduri europene nerambursabile, au fost primiți în cadrul proiectului “Prenatal Diagnosis Network”, finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia pentru realizarea centrului de excelență de la Maternitatea “Odobescu”.

Centrul a fost inaugurat în urmă cu aproximativ o lună, iar principalele beneficiare sunt femeile însărcinate din vestul țării. “Centrul este dotat cu echipamente medicale performante, printre care și două ecografe de ultimă generație.


Femeile însărcinate pot beneficia de ecografii gratuite efectuate de medici competenți în medicină materno-fetală”, spune medicul ginecolog Olimpia Oprea.

Programările se pot face online pe site-ul www.prenataldiagnosis.ro. Pentru a beneficia de ecografii gratuită, pacientele trebuie să se prezinte la consult cu un bilet de trimitere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.