Elevii de la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, „abonați” la premii. Ce...

Elevii de la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, „abonați” la premii. Ce performanțe au reușit să obțină

0
DISTRIBUIȚI

colegiul national banatean

Premii după premii obținute de elevii care învață la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, unul dintre cele mai bune licee din județul Timiș.


La sfârșitul lunii mai, elevii trupei de teatru „Heavenly Hell” a liceului au obținut premiul I la secțiunea „Piesă de teatru” din cadrul etapei județene a concursului „Actori VEST-iști”, cuprins în proiectul „Teatrul în Educație” al Ministerului Educației.

Liceenii au prezentat comedia „Stai o clipă”, scrisă de către componenții trupei. Pe lângă premiul I, care le permite participarea la etapa regională a concursului, elevii Colegiului Național Bănățean au mai câștigat premiul de originalitate și premiul I pentru cel mai bun actor, în persoana lui Radu Mihalache, elev în clasa a IX-a.

„Premiile obținute se adaugă nenumăratelor distincții obținute la festivaluri de teatru naționale de către trupa „Heavenly Hell” a Colegiului Național Bănățean în cei 18 ani de existență. De-a lungul anilor, trupa și-a păstrat specificul, acela de a aborda teme de actualitate, în spectacole scrise, regizate și interpretate de elevi. Texte, costume, decoruri – totul vine din imaginația creatoare a tinerilor care își dedică tot timpul liber pasiunii pentru teatru”, transmit reprezentanții liceului timișorean.

De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, o altă echipă de elevi de la Colegiul Național Bănățean a câștigat premiul I la concursul european „Avenir Metiers”. Drept recompensă, liceenii au primit un sejur de o săptămână la Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.