EŞEC Deşi ar trebui finalizate în o lună de zile, lucrările la...

EŞEC Deşi ar trebui finalizate în o lună de zile, lucrările la skatepark nu au început. Cum explică primarul Nicolae Robu

3
DISTRIBUIȚI

dezbatere skatepark02_resize

Amenajarea skatepark-ului din Timișoara, un nou eșec al administrației Robu. Legat de faptul că lucrările la locația din Parcul Central nu au început, edilul a spus că „din păcate, lucrările staționează și dacă firma Kasdum nu se apucă serios de treabă să finalizeze în scurtul timp rămas, va avea de plătit daune pentu nerealizarea contractului. Evocă scăpări din proiect. Eu nu contest. În toate proiectele sunt scăpări, dar eu consider că abordarea constructivă poate duce la corectarea problemelor care sunt. Se spune că nu există anumite dimensiuni, dar proiectantul și executantul trebuie să coopereze și pe parcursul implementării unui proiect.


Cine se așează pe o poziție războinică în raport cu celelalți nu înţelege că la final va pierde toată lumea. Noi vom cere daune tuturor, nu ne interesează că sunt executanți sau proiectanți Executantul a cunoscut proiectul de la liciție, a avut posibiltate să ceară clarificări, momentan trebuie să se achite de o răspundere. Startul lucrărilor a fost la la finele lunii aprilie, iar finalizarea skatepark-ului ului ar fi trebui să se facă în trei luni. Momentan însă lucrările nu au fost începute”.

La predarea amplamentului primarul Nicolae Robu declara că „am bucuria să anunţ că încep lucrările de amenajare a skateparkului. De mult timp tinerii Timişoarei aşteaptă un asemenea parc şi l-am promis, a fost nevoie de timp până când s-a întocmit studiul de fezabilitate până când s-au parcurs etapele de licitare şi, iată, am ajuns la închierea contractului şi acum la predarea amplasamentului şi emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Valoarea lucrărilor este de 1,7 milioane de lei şi banii provin de la bugetul local. Lucrările vor fi efectuate de firma Karsdum în termen de trei luni de zile. Suprafaţa parcului este de 1.500 mp şi locaţia este această platformă de beton. Desigur că ea nu mai este corespunzătoare şi va fi înlocuită. Skateparkul va cuprinde diverse obiecte din beton prefabricat şi racordurile între aceste obiecte se vor face cu materiale specifice”.

3 COMENTARII

  1. nu conteaza ca „cultura” lor le cere sa se imbrace asa cum ii vedem in poza, este lipsa de cel mai elementar simt de business sa vina asa imbracati in primarie; macar pentru atat si nu isi merita parcul… ca sa vorbesc ca pana acolo vor merge tot la fel de nesabuit ca si pana acum pe carosabil si pe trotuare… nu cred ca vor tine „placa” in mana pana acolo 🙂

  2. Părerea mea este că tu nu vrei decât scandal pe acest topic. Dacă eu aș fi un ambasador, aș veni in culorile țării mele. La fel au făcut și ei, își susțin sportul/activitatea preferată.

    Ești genul de om care ar prefera să le dea copiilor tablete si alte gunoaie care să-i țina in casă, departe de aerul liber si de orice fel de activitate fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.