EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 Elev din Timiș, ELIMINAT de la proba scrisă la...

EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 Elev din Timiș, ELIMINAT de la proba scrisă la Limba Română, după ce a intrat cu telefonul mobil în sala de examen. Cum va fi pedepsit

0
DISTRIBUIȚI

poza (7)

Elev din județul Timiș pus pe copiat la prima probă a Evaluării Naționale.


Un candidat care a susținut, astăzi, proba scrisă la Limba și Literatura Română la un centru din Timișoara a fost eliminat din examen după ce a intrat în sală cu telefonul mobil, deși acest lucru este interzis. Astfel, absolventul de clasa a VIII-a s-a ales cu nota 1 la prima probă a Evaluării Naționale, însă se va putea prezenta la celelalte probe ale examenului.

„A fost eliminat un elev care a susținut proba scrisă la Limba Română la centrul de examen de la școala nr. 24 din Timișoara, pentru că a intrat în sală cu telefonul mobil. Candidatul va putea susține celelalte probe ale Evaluării Naționale, iar în momentul în care se va calcula media de admitere, la Limba Română va fi notat cu 1”, ne-a spus Aurelian Sima, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

În total, la proba scrisă la Limba și Literatura Română s-au înscris 4.647 de candidați din județul Timiș, însă 108 au preferat să nu se mai prezinte la examen. Mâine, absolvenții de clasa a VIII-a vor susține proba scrisă la Limba și Literatura Maternă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.