EXCLUSIV Bărbatul care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul cu care s-a sinucis...

EXCLUSIV Bărbatul care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul cu care s-a sinucis a ajuns în PUŞCĂRIE. Vezi pentru ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare

0
DISTRIBUIȚI

sorin urziceanu retinut

Sorin Urziceanu, timişoreanul care i-a furnizat Mădălinei Manole Furadanul cu care acesta s-a sinucis, a fost încarcerat, în urmă cu puţin timp, în Penitenciarul Timişoara, după ce poliţiştii compartimentului urmăriţi din cadrul Poliţiei Timiş au pus în executare sentinţa prin care acesta a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Vă reamintim că bărbatul a fost prins în flagrant, în septembrie 2013, în timpul unei operaţiuni a DIICOT Timişoara în timp ce debarca, în apropierea vămii arădene Turnu doi cetăţeni irakieni care urmau să treacă ilegal graniţa în Ungaria.


Asupra sa au fost găsiţi cei 200 de euro, partea sa pentru transport. O altă parte din bani a ajuns la cei doi senegalezi care i-au racolat pe irakieni. Anchetatorii au stabilit faptul că în ultima perioadă, Urziceanu a transportat mai multe grupuri de migranţi pentru a părăsi ilegal ţara, un grup de şapte persoane fiind capturat, săptămâna trecută, în apropierea vămii Cenad. Toţi cei cinci au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. “Nu este vorba de nici un ban. Este vorba de lipsa de colaborare dintre Poliţia de Frontieră Timişoara. Vă spun mai multe când ies”, a susţinut Urziceanu când a fost dus, încătuşat, la audieri.

Anterior, Sorin Urziceanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de șapte ani ,în 6 septembrie 2011, de Tribunalul București, fiind găsit vinovat pentru că a vândut pe internet substanța interzisă. Furadanul a fost cumpărat de o fană a Mădălinei Manole care l-a folosit, sinucigându-se cu ajutorul acestei substanțe în noaptea de 13/14 iulie 2010.

Urziceanu a fost condamnat, în dosarul DIICOT, pentru trafic de persoane la cinci ani de închisoare, cel mai probabil urmând ca să-i fie contopită şi pedeapsa din dosarul Mădălinei Manole. Urziceanu a venit şi s-a predat la Poliţia Timiş, la îndemnul avocatei sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.