EXCLUSIV Centrul Timișoarei rămâne la stadiul de șantier. De ce nu a...

EXCLUSIV Centrul Timișoarei rămâne la stadiul de șantier. De ce nu a fost primăria în stare să organizeze licitație și ce apariție SURPRIZĂ se pregătește

1
DISTRIBUIȚI

unirii (4)

Lucrările de reabilitare a centrului istoric din Timișoara ar trebui să fie finalizate la finele lunii decembrie. După cum se poate vedea cu ochiul liber și după cum deja municipalitatea timișoreană a declarat în repetate rânduri, acest lucru s-ar putea să nu aibă loc în curând. Unul din motivele invocate a fost lipsa meșterilor pietrari, dar și dificultățile legate de procurarea pietrei necesare pavării centrului istoric al urbei de pe Bega. Cât despre punerea în valoarea a vestigiilor istorie, în urmă cu câteva luni, primarul Nicolae Robu declara că acest proces că va face obiectul unei licitații separate.


Din păcate pentru timișorenii sătui de șantierele centrale, acest lucru încă nu a avut loc.

„Lucrările de reabilitare a centrului istoric (10 străzi şi 4 pieţe) au fost executate, până în acest moment, în procent de aproximativ 73%. Procedura de atribuire a contractului de lucrări, proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuţiei lucrărilor, în vederea realizării obiectivului de investiţii: punerea în valoare a vestigiilor arheologice descoperite în perioada implementării proiectului „Reabilitarea spaţiilor publice din centrul istoric al municipiului Timişoara” – reabilitare, conservare, restaurare şi amenajări adiacente informaţional-culturale, este în derulare. Contractul nu a fost semnat până la data prezentei”, informează Primăria Timișoara, pentru PRESSALERT.ro.

Mai mult , un alt subiect delicat este lămurit parțial, căci municipalitatea confirm[ fără a oferi detalii că „în proiectul tehnic revizuit, în Piaţa Libertăţii este prevăzut un număr total de 54 de arbori”.

1 COMENTARIU

  1. Îmi aduc aminte cum primarul spunea ca e firma serioasă si ca termina lucrarea in termen…am văzut ce serioasă e firma…ca si primarul…LA BRUTĂRIE CU WALTER SI ROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.