Fapte bune ca-n occident: în Timișoara vor fi instalate cutii cu ajutorul...

Fapte bune ca-n occident: în Timișoara vor fi instalate cutii cu ajutorul cărora puteți dona haine și încălțăminte. În ce zone se vor afla

0
DISTRIBUIȚI

containere

Timişorenii pot dona din garderoba lor săracilor, așa cum se întâmplă în străinătate. Modelul e implementat de Federația Caritas a Diecezei Romano-Catolice Timişoara, în parteneriat cu municipalitatea.

Astfel, va fi inițiată în luna iulie, o campanie de colectare a hainelor și încălțămintei sau a produselor de marochinărie, în lăzi speciale, care vor fi amplasate în mai multe zone ale oraşului.


Produsele astfel colectate vor fi igienizate și distribuite ulterior familiilor sărace, după nevoia acestora.

Câte o pereche de asemenea containere, unul pentru haine şi unul pentru încălţăminte vor fi amplasate, după aprobarea acestei iniţiative în consiliul local, în mai multe cartiere, după cum urmează: Calea Sever Bocu (în staţia de autobuz „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, zona BRD, în Calea Buziaşului (lângă Profi, pe trotuar, între băncuţe), în Zona Soarelui (staţia de autobuz de la Parcul Sudului), în Calea Martirilor (la BRD, pe colţ, în staţia „Ioan Stanciu”), în Calea Şagului (în apropierea parcului din zona Steaua), pe Strada Transilvania – vizavi de restaurantul Nora, pe Strada Gh. Lazăr – în staţia de autobuz de la Kaufland, la intersecţia Căii Torontalului cu Bulevardul Cetăţii (în staţia de autobuz, vizavi de Romstal), în Calea Aradului la Piaţa Verde şi lângă Stadionul „Dan Păltinişanu”.

Sursa foto: Renașterea Bănățeană

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.