Final de stagiune la TNT. Cu ce premieră nerecomandată minorilor intră teatrul...

Final de stagiune la TNT. Cu ce premieră nerecomandată minorilor intră teatrul în vacanța de vară

0
DISTRIBUIȚI

05_resizeStagiunea 2014-2015 a Teatrului Național din Timișoara se încheie cu un nou spectacol semnat de regizorul Peter Kerek. Marți, 30 iunie, de la ora 19, Sala 2 găzduiește premiera spectacolului Intim de Patrick Marber, eveniment precedat în data de 29 iunie, de la aceeași oră, tot la Sala 2, de o avanpremieră.

Intim de Patrick Marber este o poveste despre atracție și respingere, despre oameni care încearcă să se împlinească în interiorul cuplului și care se împiedică de propria lor senzualitate, despre relații – comunicare – interdependență – separare, o poveste spusă cu umor și detașare.


Distribuția spectacolului îi aduce împreună pe actorii Naționalului timișorean Claudia Ieremia, Victor Manovici, Ana Munteanu și Colin Buzoianu, cărora li se alătură muzicianul Sebastian Hamburger. Scenografia este semnată de Iuliana Vâlsan, iar conceptual video aparține lui Lucian Matei.

11_resizeSpectacolul nu este recomandat minorilor. Biletele pot fi procurate de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2, respectiv Agenția „Sala 2”, Parcul Civic, orar marți-duminică, orele 11-19, tel. 0256 201 117) sau online, pe www.tntimisoara.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.