Germanii de la Wareika susţin un set live la o nouă ediţie...

Germanii de la Wareika susţin un set live la o nouă ediţie a chefurilor sub iederă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

wareika2După fulminantul start al sezonului de petreceri sub iederă alături de canadianul Kenny Glasgow, amatorii de sound-uri electronice sunt aşteptaţi la un nou party de zile mari, cu un show live susţinut de trei cei muzicieni germani care alcătuiesc proiectul Wareika. Jakob Seidensticker, Florian Schirmacher și Henrik Raabe s-au întalnit în vara lui 2008 doar cât „să se joace un pic” cu niște sintetizatoare cam vechi, un sequencer și câteva congas și tobe într-un subsol din apropierea Hamburg-ului.

Un an mai târziu, una din piesele lor, „King s child“ a fost remixată de Ricardo Villalobos şi a intrat în atenţia iubitorilor de muzică electronică din întreaga lume.


Albumul lor de debut „Harmonie Park“ a avut parte de un succes deosebit, iar în 2013 muzicienii au editat cel de-al treilea disc numit Wternal. Una din piesele lor, „Madame Scorpion“ a fost inclusă pe compilaţia Ultraviolet 1, editată de casa de discuri Visionquest, un material care cuprinde trei CD-uri şi compoziţii semnate Maceo Plex, Tale of Us şi mulţi alţii. Wareika este un melanj inteligent de elemente techno, house, jazz și muzică clasică. Fie ca sunt producții proprii, cover-uri sau remix-uri, piesele Wareika sunt lungi și antrenante cu o notă inconfundabilă. Stilul lor este descris de specialişti ca fiind un amestec de jazz- techno, iar pe pagina lor oficială, la capitolul influenţe germanii menţionează nume ca .Jimi Hendrix, Sun-Ra, Carl Craig, Theo Parrish, The Softmachine, Tikiman, dOP, McCoy Tyner, Matthew Herbert, Johannes Brahms, Gustav Mahler sau John Coltrane. Alături de invitaţii speciali, atmosfera va fi colorată de seturile susţinute de Snazu şi Dan Dragoş iar biletele pentru UndertheIvy care va avea loc la piscina Heaven costă 20 lei până la ora 01 şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.