Gheorghe Popescu, fostul adjunct al Poliţiei Timiş, condamnat. Vezi ce pedeapsă a...

Gheorghe Popescu, fostul adjunct al Poliţiei Timiş, condamnat. Vezi ce pedeapsă a primit şi ce a mai decis instanţa

10
DISTRIBUIȚI

gheorghe popescu politia timis

Tribunalul Timiş a dat, ieri, sentinţa în dosarul în care DNA Timişoara l-a trimis în judecată pe comisarul şef Gheorghe Popescu, la momentul declanşării anchetei adjunct al şefului Poliţiei Timiş. Acesta a fost trimis în judecată pentru luare de mită, fiind acuzat că “la începutul anu lui 2012, inculpatul Popescu Gheorghe, în calitate de inspector șef al IPJ Timiș, după ce a aprobat raportul de mutare al unui subordonat de la o secție de poliție în cadrul unei alte structuri aflată în subordinea sa, a pretins de la acesta un televizor cu plasmă, în considerarea aprobării anterioare a transferului.Astfel, la data de 09 martie 2012, polițistul a achiziționat un televizor, la prețul de 999,90 lei, pe care în aceeași zi l-a schimbat cu un altul ce avea o diagonală mai mare, în valoare de 1 699,90 lei, urmare a faptului că inculpatul Popescu Gheorghe era nemulțumit de dimensiunile și caracteristicile tehnice ale aparatului electronic respectiv”.

Tribunalul Timiş l-a condamnat pe Popescu, care între timp s-a pensionat, la şase luni de închisoare cu suspendare condiţionată pentru săvârşirea infracţiunii de primire de foloase necuvenite, având un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni.


De asemenea, instanţa a menţinut măsura controlului judiciar luată faţă de inculpat, până la rămânerea definitivă a hotărârii. De asemenea, s-a dispus confiscarea televizorului, iar inculpatul a fost obligat la plata sumei de 3000 lei, cheltuieli judiciare către stat. Împotriva sentinţei se poate face apel în 10 zile de la comunicare.

10 COMENTARII

  1. si uite cum a venit timpul sa plateasca unii de pe la IPJ Timis
    Felicitari DNA, Felicitari Turai(oriunde ai fi…)
    Asteptam si pe altii tot de pe acolo…

  2. Sincer activitatea DNA Timis e prea gingasa. Un amarat de fost adjunct ? Mare lovitura ! Cum ramane cu Primaria ? Cum ramane cu CJT ? Bojin pute a coruptie de la 100km. Cum ramane cu Cojocari ? Fratii Cristescu ? Toti dinozaurii astia stau bine mersi !? Rusine DNA Timis ! Ar trebui sa luati exemplu de la Bucuresti, nu se sperie sa ii plimbe pe corupti, chiar daca nu ajung in puscarii pt mult timp.

  3. Prea putin. Daca popescu nu promova un incompetent si un corupt nici turai nu spaguia pe atatia, deci trebuia mai mult decat ia dat instanta lui turai. Parerea mea..

  4. Pe langa faza cu TURAI ARMANDO mai puneti in contul lui POPESCU GHEORGHE:
    – zeci de concursuri de incadrari directe trucate , ofiteri si subofiteri (sistemul actual este rodul acestui handicapat si al altor inspectori sefi dininaintea lui);
    – promovarea pe baza de servilism cu connsecinta distrugerii unor servicii precum economic, judiciar, ordine publica;
    – atitudine aroganta de oltean coclit, cu consecinta imitarii si acceptarii acestui comportament si de catre alti handicapati de prin inspectorat;
    – si multe alte lucruri care ma fac sa imi fie greata cand ma uit la unii de prin acest IPJ TIMIS;
    Totusi, avand in vedere ca era comandant de politie si nu vanzator de flori, gravitatea faptelor acestei scarbosenii numite POPESCU GHEORGHE ma fac sa regret ca nu a primit o pedeapsa cu executare. Poate ca instanta de recurs va cantari mai bine consecintele acestei scarbosenii si il va trimite acolo unde ii este locul.

  5. Dar ce ne facem cu coruptii din Primarie, fosti dar si actuali si ce s-a mai zic despre coruptii din Magistratura care fara ei nu se putea umple centru Orasului de Tigani…nu vad s-a verifice nimeni cum s-au facut retrocedarile…

  6. Da,acesta este sfarșitul unui milițian.Cred cu tărie ca sentinta va fi cu EXECUTARE !!!De ce?Pentru faptele inca NEPEDEPSITE:politistele agresate sexual,tăinuirea crimei de la SRI,relația cu subordonații care nu erau de partea hoților,s.a.m.d.

  7. trebuie o pedeapsa exemplara pentru nenorociti dinastia.. altfel nu scapam de ei…
    dupa ce o spaguit si abuzat o viata ia o mizerie de pedeapsa cu suspendare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.