HALUCINANT Meșterii care pietruiesc centrul istoric din Timișoara au plecat la FÂN....

HALUCINANT Meșterii care pietruiesc centrul istoric din Timișoara au plecat la FÂN. Ce progres a făcut primăria privind lucrările de valorificare a vestigiilor

1
DISTRIBUIȚI

PIATRA CUBICA UNIRII01.JPG

Lucrările la centrul istoric vor decurge în forță în următoarele luni. Revenit din New York, edilul-șef Nicolae Robu a anunțat astăzi că „am terminat licitaţia pentru centrul istoric, contestaţiile au fost respinse.


Astăzi semnăm contractul pentru punerea în valoare a vestigiilor istorice descoperite în perioada implementării proiectului, punerea în valoare a vestigiilor istorice din municipiul Timişoara. Oferta câştigătoare aparţine asocierii dintre SC Corint SRL și SC General Game SRL. Valoarea contractului este de 6.9 milioane de lei, durata de execuţie două luni pentru proiectare şi şase luni pentru execuţia proiectului”.

Practic, deși termenul de implementare depăsește termenul de finalizare a proiectului, edilul a dat asigurări că va discuta cu firmele care se ocupă pentru ca acestea să grăbească lucrările. Cât despre pietruirea străzilor din centrul istoric, situația nu pre să aibă soluție. Robu a povestit că în una din vizitele recente pe șantier a aflat cu stupoare de la constructor ca meșterii pietrari au plecat să lucreze fânul. Deși aceștia au semnat contractele cu firma Romprest, se pare că oanenii nu pot fi obligați să nu părăsească șantierul.

1 COMENTARIU

  1. Astia sunt mesteri pietrari? Unde o fi vazut Robu ca se pune in halul asta piatra cubica? Nici daca o puneau cu picioarele nu iesea mai rau. Sigur n-au mai facut asa ceva in viata lor dar cum primarul exceleaza in prost-gust, evident ca nu-i sare in ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.