EXCLUSIV O femeie a născut în plină stradă, lângă stația de tramvai,...

EXCLUSIV O femeie a născut în plină stradă, lângă stația de tramvai, la Timișoara UPDATE Câți copii a abandonat femeia VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nastere strada

Situație incredibilă, luni dimineața, într-o stație de tramvai din Timișoara. O gravidă în ultima lună a adus pe nume copilul în plină stradă. femeii i-a venit sorocul chiar în stația de tramvai, de pe Calea Dorobanților. Până să ajungă echipajul ambulanței solicitate prin apel la 112, femeia a născut, ajutată de o trecătoare.

Totul a fost filmat de o altă timișoreancă, ce a și relatat evenimentul. ”O femeie azi-dimineață în jurul orei 7 a născut în plina strada, în stația de tramvai pe Calea Dorobanților în Timișoara. Femeia a născut ajutată de o simpla doamna care era în stație pregătită să meargă la munca. Nici de data aceasta medicii nu sau făcut datoria, au ajuns și foarte târziu la locul faptei și plus de asta au fost și foarte neglijenți, ei erau foarte pasivi în loc sa vadă de copil dacă respira… se ocupau sa o acopere pe femeie….


au luat copilul cu tot cu cordon și așa i-au pus pe amândoi pe targă. Oameni buni, dragi români e strigător la cer. Sa facem ceva nu se mai poate chiar sa fim tratați în halul ăsta”, a scris Emma Tărăbugă într-un mesaj trimis paginii de Facebook Orașul Timișoara.

UPDATE Conform directorului Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, femeia care a născut astăzi în plină stradă are 28 de ani și a fost dusă cu ambulanța, împreună cu bebelușul, la maternitatea Bega. Femeia este în stare foarte bună, iar fetița căreia i-a dat naștere este sănătoasă, având o greutate de 3.890 gr. Pacienta este la a şasea naştere, un alt copil fiind născut în ambulanţă. Ceilalţi cinci copii sunt daţi în centre de plasament, aceasta locuind, în ultima perioadă, într-un centru pentru persoane fără adăpost. Femeia se îndrepta spre spital când a născut în stradă. (Adriana Mîț)