HALUCINANT O femeie acuză că a fost SECHESTRATĂ de Îngerii Galbeni. ...

HALUCINANT O femeie acuză că a fost SECHESTRATĂ de Îngerii Galbeni. Cum s-a întâmplat

4
DISTRIBUIȚI

print

Îngerii Galbeni au făcut din nou exces de zel. O femeie din Timișoara acuză angajații acestei societăți că au sechestrat-o în timp ce încerca să își recupereze mașina.

Violeta Derbac povestește că a trecut printr-un adevărat coșmar vineri. Femeia s-a dus împreună cu soțul ei la un magazin de pe strada Miresei. Și-au lăsat mașina într-o parcare și au revenit după aproximativ 10 minute. Surpiză, însă. La întoarcere, oamenii și-au văzut mașina ridicată pe platformă de angajații societății Îngerii Galbeni. Violeta Derbac a încercat să discute cu cei care îi ridicau mașina. Le-a cerut să îi lase autoturismul deoarece va plăti cei 480 de lei pe care angajații îi ceruseră. Femeia a solicitat doar să facă plata cu cardul sau să le dea 200 de lei avans iar pe restul să îi aducă după câteva minute după ce i-ar fi retras de la un bancomat. Asta deoarece femeia nu avea asupra ei întreaga sumă.

Angajații au refuzat categoric. Femeia a început să filmeze întreaga scenă în timp ce soțul ei se urcase pe mașină. După câteva minute în care nu au avut sorți de izbândă, cei doi au renunțat. Au plecat însă să își recupereze mașina. Când au ajuns la depozit, Violeta Derbac susține că nu a fost lăsată să intre până când un alt păgubit și-a ridicat mașina.

Ulterior, femeia a reușit să intre însă fără soțul ei.


Violeta Derbac a cerut ca în schimbul banilor să primească un bon fiscal și o factură. Le-a primit în cele din urmă. Totodată, angajata de la Îngerii Galbeni i-a dat femeii să semneze un proces verbal. Pentru că în document era stipulat că prin semnare femeia era de acord cu clauzele unui contract pe care nu îl cunoștea, păgubita a subliniat că va semna doar pentru ridicarea mașinii nu și pentru acceptarea clauzelor de care nu auzise până atunic. Angajata de la Îngerii Galbeni i-a luat atunci contractul și i-a spus că nu mai pleacă niciunde.

Violeta Derbac a reușit să fugă până la poartă unde i-a dat printre gratii soțului factura și i-a cerut să sune la Poliție. La fața locului a sosit un echipaj de la Poliție. La vederea oamenilor legii, susține femeia, angajata de la Îngerii Galbeni nu a mai recunoscut nimic și i-a dat femeii procesul verbal în varianta în care l-a cerut păgubita.

Femeia este acum hotărâtă să dea în judecată societatea Îngerii Galbeni. Municipalitatea a dat o hotărâre de Consiliu Local prin care firma nu mai are voie să ridice mașinile din parcări însă decizia a fost atacată în instanță. Totodată, femeia este hotărâtă să îi sesizeze și pe cei de la Antifraudă deoarece spune ea, potrivit informațiilor de pe mfinanțe.ro, firma care a emis bonul fiscal nu a mai depus declarații din 2014. Ca atare, Violeta Derbac se întreabă cum își justifică firma realizarea de activități economice.

Violeta Derbac nu este prima persoană care se plânge de comportamentul abuziv al celor de la Îngerii Galbeni.

4 COMENTARII

  1. pana cand ne mai ridica masinile,bunuri personale,si cat ne mai abuzeaza aceste guno..e,da la firma asta de rahat,dragi concetateni.Cat trebuie sa mai induram si cat mai putem accepta asemenea abuzuri facute de firmele clientelare politic,sau ale rudelor politistilor de la circulatie.CAT OAMENI BUNI,CAT DOMNULE ROBU???!!! CAND SE VOR SESIZA INSTITUTIILE STATULUI ABILITATE IN A VERIFICA ACTIVITATEA ACESTOR FIRME,ANAF,DNA,DGA,DACAeste in regula cu documentele,daca are legaturi si protective si de ce natura,in ce conditii si cu ce costuri ???!!! SUCCES!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.