Haosul cosmosului, deasupra Pieței Victoriei din Timișoara. Când puteți vedea noul spectacol...

Haosul cosmosului, deasupra Pieței Victoriei din Timișoara. Când puteți vedea noul spectacol al „zburătorilor” de la Grupo Puja! VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Puja 06_resize

Anul acesta FEST – FDR propune reîntâlnirea cu zburătorii de la Grupo Puja! (Spania), de data asta cu un nou show – K@OSMOS, care va putea fi urmărit în două seri la rând, astăzi și mâine, începând cu ora 22.00.

„Un ritual molecular, un dans cosmic, k@osmos direcționează toți stimulii și energia către fiecare privitor, printr-o desființarea granițelor fizice, mergând tot mai departe, într-o serie secvențială alcătuită din dorințe, experiențe poetice și mișcare în interiorul, în jurul și în afara unei structuri sferice.


Un spectacol care captivează, e exprimare vizuală a energiei”. Așa își prezintă spaniolii de la Grupo Puja! show-ul programat vineri și sâmbătă seara, la Timișoara. Reprezentațiile încep la ora 22,00, iar accesul publicului e liber.

Spectacolele fac parte din secțiunea FEST a Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Românești, eveniment organizat de Teatrul național Timișoara, ajuns la a XX-a ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.