Holograf își lansează noul album la Timişoara cu două concerte în sala...

Holograf își lansează noul album la Timişoara cu două concerte în sala Teatrului Naţional

0
DISTRIBUIȚI

holografUna din cele mai populare formaţii autohtone, Holograf, va întreprinde un turneu naţional cu ocazia lansării celui de-al 18 –lea album din carieră, care va poposi şi în Timişoara, cele două spectacole din oraşul nostru fiind programate să se desfăşoare în sala Teatrului Naţional. Noul material al formaţiei va conţine şapte piese noi, cât şi trei melodii din repertoriul mai vechi al formaţiei, reimprimate: “Mafia”, “Sunt un balcanic” şi “Ai o oră să te distrezi”. Holograf şi-a început activitatea în anul 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puţin stilul muzical, mergând pe rock modern, printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei fiind: “Banii vorbesc”, “Dincolo de nori”, “Ţi-am dat un inel”, “Undeva departe” şi “Să nu-mi iei nicioadată dragostea”. Formaţia Holograf a susţinut la începutul lunii mai în Piaţa Victoriei, un concert extraordinar la aniversarea a 60 de ani de la prima emisiune a Radio Timişoara.


Anul acesta, Holograf a lansat un nou videoclip, “De câte ori să te iubesc”, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii actori Ada Condeescu şi Adi Nartea. Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc la restaurantul Biutiful by Fratelli din Centrul Vechi al Capitalei şi la studiourile Stage Expert. Clipul este o metaforă pentru trecerea timpului, înfăţişând o tânără (Ada Condeescu) alături de un bărbat care îmbătrâneşte de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea şi apoi, de Radu Beligan).
“Inedită şi neaşteptată, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile ‘misiuni’ în afara ariei în care îmi desfăşor, de obicei, activitatea. Filmările au avut loc într-un cadru relaxat, pe care nu şi-l permit decât adevăraţii profesionişti, dar asta era de aşteptat, având în vedere că vorbim de Holograf, o formaţie al cărui nume este sinonim cu elita rock-ului românesc. O surpriză a fost însă colaborarea cu mai tânăra mea colegă Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia să o văd pe scenă şi pe marile ecrane, dar cu care, din păcate, nu am mai avut plăcerea să joc până acum. Sper din toată inima că noul videoclip va fi un succes, iar băieţilor de la Holograf le doresc o carieră cel puţin la fel de lungă şi înfloritoare ca a mea”, a spus Radu Beligan. Biletele  pentru cele două spectacole din Timişoara, care vor avea loc în 29 şi 30 octombrie sunt puse in vanzare on line pe www.myticket.ro şi startickets.ro şi la sălile de spectacol. Preţul biletelor este cuprins între 90 şi 150 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.