Imagini care-ți taie respirația. Când are loc premiera filmului „Transylvania Dragon” VIDEO

Imagini care-ți taie respirația. Când are loc premiera filmului „Transylvania Dragon” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

17 zile de filmări intensive în cele mai frumoase și renumite locuri din regiunile istorice Transilvania și Banat, o călătorie intensă, care a atras mii de oameni la demonstrațiile extreme de slackline ale „Balaurului” Flaviu Cernescu, toate acestea fac parte din filmul documentar „Transylvania Dragon”, prima producție de acest gen din România, care aduce în prim plan pasiunea, curajul nebun, frumusețea și unicitatea.

foto_oficial2„Transylvania Dragon” ne va purta în cele mai speciale locații din Transilvania și Banat, din Timișoara – orașul de suflet al lui Flaviu Cernescu, Reșița – locația în care „dragonul” a stabilit un nou record național de slackline, cascada Bigăr – una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume, prima cale ferată din România Anina – Oravița, orașul de suflet al împărătesei austriece Sissi – Băile Herculane, capitala aventurii extreme din inima Transilvaniei – Arsenal Park Orăștie, vestita cetate a orașului Alba Iulia – Alba Carolina, unul dintre simbolurile naționale aflate în patrimoniul UNESCO – Mocãniţa din Vişeul de Sus, locul unde se nasc povești și legende – Cascada Cailor, Salina Turda – oaza de liniște și sănătate aflată sub pământ, care atrage mii de turiști, una dintre cele mai frumoase șosele din lume – Transfăgărășanul.


Ultima zi a filmărilor a avut loc Castelul Corvinilor, unul dintre reperele istorice de maximă importanță pentru ardeleni și bănățeni.

foto_oficial1Filmul, produs de reșițeanul Sabin Dorohoi, are premiera națională în seara asta, la București. Ulterior, pelicula va putea fi văzută la TVR.

Protagonistul filmului este programatorul IT Flaviu Cernescu, unul dintre cei mai curajoşi bãnãţeni pasionaţi de sporturi extreme, care a mers pe coardã deasupra unor edificii reprezentative din Transilvania şi Banat. Filmul este produs de Western Transylvania Studios, singura casã de producţie din vestul țãrii şi regizat de Sabin Dorohoi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.