INCREDIBIL Doi din cei trei inspectori școlari adjuncți din Timiș, repuși pe...

INCREDIBIL Doi din cei trei inspectori școlari adjuncți din Timiș, repuși pe funcții, după ce au fost destituiți. Cum a fost creat un nou post de conducere pentru Cornel Petroman

1
DISTRIBUIȚI

isj timis

Aurelian Sima, Cornel Petroman și Francisc Halasz, cei trei inspectori școlari ajuncți din cadrul ISJ Timiș, au fost eliberați din funcții de ministrul Educației, la sfârșitul săptămânii trecute. Asta după ce s-au retras din concursul pentru ocuparea acestor funcții, pe motiv că subiectele primite la prima probă au fost prea grele.


Astfel, unul din cele trei posturi a fost ocupat de Mihaela Petrov, director al Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timișoara, care o obținut note de trecere la toate probele concursului organizat de Ministerul Educației.

În această dimineață, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș au ajuns ordinele de ministru privind numirea în cele două posturi de inspectori școlari adjuncți rămase vacante, iar hotărârea ministrului este una incredibilă. Deși s-au retras din concurs, doi din cei trei inspectori școlari adjuncți au fost repuși pe funcții. Este vorba despre Aurelian Sima și Francisc Halasz.

În ceea ce-l privește pe Cornel Petroman, pentru acesta a fost special creat încă un post de director adjunct la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara. „Domnul profesor Cornel Petroman ocupă funcția de director adjunct la Liceul Pedagogic. Conform regulamentului, s-a obținut, la solicitarea Liceului Pedagogic, încă un post de director adjunct, dumnealui ocupând acea funcție. Deci, ceilalți doi colegi, Aurelian Sima și Francisc Halasz, au primit, în această dimineață, numirea în funcția de inspectori școlari generali adjuncți”, a declarat, astăzi, Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.